![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/07/Paola_kolumni-678x381.jpg)
Arkisto
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/07/Paola_kolumni-678x381.jpg)
Kolumnit
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/kamu2-326x245.jpg)
Parainen
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/Teaterboulage-hela-ganget-326x245.jpg)
Parainen
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/Glassbaten-326x245.jpg)
Parainen
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2022/02/Caroline_Voutilainen_kolumni-326x245.jpg)
Kolumnit
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/cyklister-kafebild-2-326x245.jpg)
Parainen
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/jordkallaren-2-326x245.jpg)
Parainen
Moni koemaistaja halusi pisteyttää tämän vuoden juhannusjuuston – “Onnellinen juusto”
Kun Jordkällaren Paraisilla kutsui kesäkuun alussa juustotuomareita pisteyttämään tämän vuoden juhannusjuustolle, vapaaehtoisiksi ilmoittautui runsaat 500 henkilöä. Yrittäjä Daniel Lindström maahantuo ja myy herkkujuustoja ja pitävää yhdessä vaimonsa Mikaela Stenströmin kanssa Jordkällaren-myymälää Kankurinkadulla Paraisilla. Lindström on
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2024/06/moviken-runt-326x245.jpg)
Parainen
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2021/12/Sandra_Wallin_kolumni-326x245.jpg)
Kolumnit
![](https://pku.fi/wp-content/uploads/2022/01/PK_mielipiteet-326x245.jpg)
Mielipiteet