Dicken teki tarvittavan vajaamiehistä Piffeniä vastaan

Piffenin Aleksa Veselinovic joutui uurastamaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa tällä kertaa. Kuva: Mikael Heinrichs

Kahdeksan kenttäpelaajan voimin kotiotteluun lähteneeltä Piffeniltä loppui bensa koneesta avausjakson lopulla ja Dicken vei ottelun 17–31 (6–15).

Piffen oli vielä 25 pelatun minuutin kohdalla mukana ottelussa, sillä valotaululla komeilivat lukemat 6–10. Dicken kuitenkin väänsi tässä kohtaa turboruuvia ja voitti viimeisen viisiminuuttisen puhtaasti 0–5.

– Ensimmäisellä puoliajalla pelaajamme saivat oppia mitä on kurinalaisuus katsomalla miten Dicken pelasi. Meillä oli hyvä draivi päällä 20 minuutin ajan, sen jälkeen hukkasimme liikaa paikkoja. Meillä on paljon loukkaantumisia ja muutama pelaaja flunssassa, mutta ei auta valittaa, PIF-valmentaja Besim Qerimi totesi.

Paljon loukkaantumisia

Piffenin loukkaantuneiden kirjoissa ovat muun muassa maalivahti Markus Mattila sekä tällä kaudella vielä debyyttiään odottava Sebastian Fagerlund, joka laskettiin joukkueen runkopelaajien joukkoon.

Ottelu oli samalla kolmas perättäinen, jossa Piffenin päävalmentaja Michael Lindblom ei ollut penkillä lainkaan.

Käsipallojaoston puheenjohtaja Tommi Suominen, onko Lindblom edelleen mukana joukkueen valmennuksessa?
– Kyllä on. Hän on lomalla tällä hetkellä.

Dickenin maalivahti Patrik Roslander torjui avauspuolikkaalla 11 kertaa, mikä riitti myös ottelun parhaan pelaajan palkintoon.

Piffenin osalta kausi jatkuu ensi perjantaina vierasottelulla HIFK:ta vastaan.