Ensi tiistaina ehkäistään kaatumisia oikein urakalla

Tasapainotestiin osallistuvat messuvieraat saavat lahjoituksena liukuesteet (jotka eivät välttämättä ole juuri kuvan malliset, tässä on kyse kuvituskuvasta). Arkistokuva

Paraisten kaupunki järjestää ensi tiistaina 21. tammikuuta Paraisten palokunnantalolla (Koulukatu 1) “Älä ikinä pysähdy!” -messut kello 12 ja 15 välillä.

Messuilla kaatumisten ehkäisemiseksi annetaan henkilökohtaisia neuvoja fysioterapeutilta ja kaupungin sosiaali- ja terveystoimen henkilöstöltä. Lisäksi tarjolla on tietoa tasapainoryhmien toiminnasta sekä lääke- ja ravitsemusneuvontaa. Paikan päällä voi kokeilla erilaisia apuvälineitä ja mittatilaustyönä teetettäviä kenkiä. Paikan päällä voi myös osallistua arpajaisiin sekä nauttia Punaisen Ristin Paraisten osaston kahvilan antimista.

Arkkitehti Päivi Tallberg lahjoittaa jouluateljeetoiminnasta kertyneillä varoilla kenkien liukuesteet kaikille, jotka suorittavat tasapainotestin. Tapahtumaan järjestetään kuljetukset Parsbyn Seniorituvalta kello 12 ja Tennbyn Salen edestä klo 12.15. Paluukuljetus lähtee Palokunnantalolta klo 14.30.

Messujen näytteilleasettajia ovat Paraisten kaupungin eri yksiköt (päivätoiminta, diabetesneuvonta, toimintaterapeutti, fysioterapia, kotihoito, apuvälineet, terveydenhoito, muistikoordinaattori, muistihoitaja, omaishoito, kansalaisopisto Kombi sekä Seniorum), Vanhusneuvosto sekä yhdistyksistä Eläkeliiton Paraisten osasto, Förbundet Finlands Svenska Synskadade, Paraisten Eläkeläiset, Pargas Svenska Pensionärer, Punainen Risti, Stroke-klubben i Pargas, Svenska hörselskadade i Åboland, Länsi-Turunmaan sydänyhdistys ja alan yrityksiä.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*