Kamu valmiina kesään pintaremontin jälkeen

Kamun salissa on muun muassa uusittu lattia. Kuva: Linn Turkki

Kamu sai kymmenvuotispäivän kunniaksi uuden ilmeen. Ravintola avattiin jälleen 24.6.

Marjo Merisaari ja Asko Karlsson, jotka omistavat Kamun yhdessä Mikko Merisaaren kanssa, kertovat että ravintolassa on uusittu lattia, WC ja salin äänentoisto. Tämän lisäksi on myös maalattu ja kalustoa ja ulkokattoa on uusittu.

Kamu täytti kymmenen vuotta aikaisemmin tänä kesänä, ja tätä juhlittiin työn merkeissä. Marjo ja Asko kertovat että tuntuu hyvältä että ravintola täyttää kymmenen vuotta.

– Nämä vuodet ovat olleet kovin vaiherikkaita, Marjo kertoo.

He kertovat että ravintolan pitäminen tuo omia haasteitaan, ja esimerkiksi ravintola-alan työvoimapula on ollut sellainen haaste. Kamun pitäminen on kuitenkin antanut myös paljon.

Mikko, Asko ja Marjo päätyivät perustamaan Kamun kymmenen vuotta sitten, kun he kaipasivat jotain uutta. Tilaan, jossa Kamu nykyään on, haettiin silloin ravintolaa. Omistajakolmikko tunsivat toisensa jo entuudestaan ja Mikolla ja Askolla oli idea ravintolalle. He halusivat vielä kolmannen partnerin, niin silloin Marjo tuli mukaan.

Vasemmalta: Mikko Merisaari, Marjo Merisaari ja Asko Karlsson. Kuva: Linn Turkki

Kesältä he odottavat että saaristo vetää paljon kesälomalaisia, ja että nämä löytäisi ravintolalle ja tulisivat vielä uudestaan käymään kesän jälkeen. Pääsääntöisesti ravintola on auki joka päivä.

– Toivotaan kaikille hyvää kesää ja toivottavasti nähdään, Marjo sanoo.

– Täällä voi käydä ihan vain drinkillä terassillakin, Asko lisää lopuksi.

Linn Turkki

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*