Käytä äänioikeuttasi!


Aluevaalit. Aluevaalit pidetään sunnuntaina 23.1.2022. Nämä ovat ensimmäiset aluevaalit Suomessa. Mediassa on kuultu viime aikoina mielipiteitä, jotka antavat ymmärtää, että kansalaisilla on vaikeuksia hahmottaa, mistä vaaleissa on kysymys ja onpa kuultu jopa epäileviä äänia vaalien tarpeellisuudesta.

Aluevaalit ovat kaikkea muuta kuin tarpeettomat, päinvastoin. Vaaleilla nyt valittava valtuusto tekee päätökset Sinunkin sosiaali-ja terveydenhuollon palveluistasi. Siitä syystä on erittäin tärkeää, että annamme äänemme ehdokkaalle, joka tuntee alan ja on erittäin sitoutunut sen kehittämiseen.

Regina Koskisella (RKP) on pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta sekä poliitikkona että ammattinsa kautta. Tästä syystä annamme tukemme Reginalle ja haluamme hänet edustajaksemme Paraisilta uuteen aluevaltuustoon. Regina vaalii paraislaisten mahdollisuuksia myös vastaisuudessa saada korkeatasoista hoivaa ja hoitoa läheltä.

Andreas von Bergmann

Maj Björk

Kurt Ekström

Anne Eriksson

Conny Granqvist

Mikael Holmberg

Tomas Jansén

Andreas Johansson

Kyösti Kurvinen

Jeanette Laaksonen

Kurt Lundqvist

Tarja Rinne

Daniel Strömborg

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*