Kiireinen ottelusyksy

Hetki aikaa viimeisestä kirjoituksesta, sillä on ollut hieman kiireistä aikaa tämä syksy.

Kisoja on ollut ja hienoja kokemuksia taas takana. Ehkä hienoin tunne jäi Helsingin kisoista, jossa ottelin hallitsevan Suomen mestarin kanssa tasapisteisiin päättyneen ottelun. Oli aikamoinen taistelu.

Maajoukkueedustus on todella hieno kunnianosoitus kovasta työstä.

Myös Nokian juhlakilpailuissa tuli käytyä. Omassa painoluokassa oli kolme ottelijaa ja olisin jäänyt vaille ottelua, joten saimme sovittua matsin kahta painoluokkaa ylempänä ottelevan tytön kanssa. Suomen mestari hänkin. Tappio tuli siitä, mutta kokemuksena sekin ottelu oli hieno.

Uusia mahdollisuuksia näyttää avautuvan jatkuvasti.

Joulukuun 10. pvä Trollhättanissa otellaan Suomi-Ruotsi maaottelu, ja minut on valittu edustamaan omaa painoluokkaani sinne. Aika hienoa, ensimmäiset kisat ulkomailla. Todennäköisesti vastaan tulee Ruotsin mestari ja siellä saa laittaa parasta peliin. Maajoukkueedustus on todella hieno kunnianosoitus kovasta työstä.

Katsotaan, jos sitä ennen kerkeisi jonkun salikisan vielä ottelemaan pohjalle. Somerolla olisi kisat joulukuun alussa, eli jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan niin niiden kautta lähdetään kohti Ruotsia. Maaottelu tulee myös näkymään television puolelta, tosin kanavasta ei vielä tässä vaiheessa ole tietoa.

Eiköhän sekin selviä aikanaan. Nyt jos koskaan: Peukut pystyyn!

Seuraavat isot kisat ensi vuoden puolella on tammikuussa Turussa järjestettävät TUL-turnaukset, jotka samalla toimivat huhtikuussa kilpailtavien SM-kisojen rankingotteluina. TUL-turnaukset kun tänä vuonna järjestetään näin lähellä, toivomuksena on että paikalle pääsee mahdollisimman paljon väkeä kannustamaan! Lenkkipoluilla tavataan!

Mia Salokannel
SM-tason nyrkkeilijä