Palveluopas Sydvest ilmestyy vuodenvaihteen paikkeilla

Susané Henriksson ja Mikael Syrjälä paiskivat töitä tulevan palveluopas Sydvestin parissa. Kuva: Mikael Heinrichs

Mikael Syrjälä ja Susané Henriksson päivittävät parasta aikaa Länsi-Turunmaan yrittäjät ry:n julkaiseman palveluopas Sydvestin tietoja. Ensi vuoden painettu palveluopas ilmestyy vuodenvaihteen tienoilla ja siihen sisällytetään yrittäjäyhdistyksen jäsenyritysten tiedot maksutta. Muut yritykset, jotka haluavat olla oppaassa yhteystiedoillaan mukana, pääsevät maksusta palveluoppaaseen.

– Toivomme, että jäsenyritykset vastaavat heille sähköpostitse lähetettyyn tai lähetettävään viestiin ja tarkastavat omien yhteystietojensa paikkansapitävyyden ja tarvittaessa päivittävät omat tietonsa. Toivomme myös kuittausta, mikäli meillä olevat tiedot täsmäävät, Henriksson toteaa.

Myös yritykset, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä, kehotetaan päivittämään omat yhteystietonsa – vaikka eivät haluaisikaan olla mukana palveluoppaassa.

– Monet ovat todenneet, ettei heille tule esimerkiksi kattojärjestö Suomen Yrittäjien viestintää lainkaan, mutta tämä saattaa johtua siitä, että heidän yhteystietonsa eivät ole ajan tasalla, Henriksson muistuttaa.

Opas jaetaan joka talouteen Paraisilla

Palveluopas Sydvestin vuoden 2020 painos on 12 000 kappaletta. Opas jaetaan kaikkiin talouksiin Paraisilla, aina Iniöstä Paraisille.

– Palveluopasta voisi melkeinpä luonnehtia perinteiseksi jo, sillä se on ilmestynyt vuodesta 2004 lähtien eri muodoissa. Oppaan julkaisijataho on myös vaihtunut vuosien varrella, mutta nykyisellään se on Länsi-Turunmaan yrittäjät ry, Syrjälä huomauttaa.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*