Piffen murskasi RaiFu:n – nousee Kakkoseen ensi kaudeksi

Piffenin miesten joukkue juhlii asianmukaisin lööpein Raisiossa nousun varmistuttua. Kuva: Mikael Heinrichs

Pargas IF:n miehet päättivät 13 vuoden mittaisen korpivaelluksen Kolmosessa varmistamalla nousun Kakkoseen lopputuloksella 1–7 (0–4) Raision Kerttulan tekonurmella. Piffen ratkaisi ottelun jo kolmessatoista minuutissa, kun taululla komeilivat lukemat 0–3.

Yanga Balison kaukoveto ottelun kolmannella minuutilla aloitti maali-iloittelun ja toinen osuma tuli 12. minuutin kohdalla, kun Farhan Omar vapautti Jonas Lehtisen takatolpalle. Vain minuuttia myöhemmin Gezim Voca iski lopullisen niitin Yasserin syötönkatkon päätteeksi.

Punaista lehtereillä

Noin 50 hengen kannattajakatsomo Paraisilta pääsi vielä juhlimaan neljästi osumia. Lehtinen hyödynsi RaiFu:n puolustuksen virheen tehdessään 0–4 vajaan puolen tunnin kohdalla.

68. minuutilla puolestaan RaiFu pääsi kaventamaan lukemiksi 1–4 heikon syötön jälkeen, mutta Piffen iski vielä kolmesti. Elias UntamalaArsalan Azizi ja Frans Grönlund tekivät maalin mieheen ennen tuomarin päätösvihellystä.

Edellinen nousu Kakkoseen tapahtui lähes päivälleen 20 vuotta sitten, syksyllä 1999.

Piffenillä on pelaamatta vielä yksi kotiottelu, kun ToVe vierailee Pajbackalla ensi lauantaina 12. lokakuuta kello 16.00 alkaen.

RaiFu – Pargas IF 1–7 (0–4)

Maalit: 3. Yanga Baliso 0–1, 12. Jonas Lehtinen 0–2, 13. Gezim Voca 0–3, 29. Lehtinen 0–4, 68. Miko Lehtovaara 1–4, 71. Elias Untamala 1–5, 79. Arsalan Azizi 1–6, 81. Frans Grönlund 1–7.

PIF: Arnold Uschanoff – John Adolfsson, Frans Grönlund, Ville Ranta-aho, Arsalan Azizi – Farhan Omar (65. Micke Karlsson), Yasser (v, 46. Viktor Johansson), Wille Öhman (72. Kristoffer Lövholm), Yanga Baliso – Gezim Voca (65. Elias Untamala), Jonas Lehtinen (72. Kasper Fröjdö).

Päivitetty 7.10. oikealla 0-2 -maalin syöttäjällä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?