PK:lla on uusi toimittaja

Mikael Heinrichs on PK:n uusi toimittaja.
Mikael Heinrichs on PK:n uusi toimittaja.
Perjantaina 37 vuotta täyttävä Mikael Heinrichs on aloittanut työnsä PK:n toimittajana. Hän on alun perin paraislainen, mutta on viime vuosina työskennellyt toimituspäällikkönä kaksikielisessä Hangonlehdessä ja sitä ennen mm. Ilmoituslehdessä. Koulutukseltaan hän on restonomi. Perheeseen kuuluvat vaimo Eva Vikström, joka on myös kotoisin Paraisilta sekä lapset Emelie, 4, ja Ellen, 2 vuotta.
– Ajatuksena on koko ajan ollut että muutamme takaisin Paraisille ennen kuin lapset aloittavat koulun. Sukulaiset ja ystävät asuvat täällä ja olemme käyneet usein Paraisilla myös Tammisaaressa asuessamme.
Heinrichs on pitkäaikainen ja uskollinen PK:n lukija ja PK oli ensimmäinen lehti, jota hän alkoi tilata.
– Minusta lehti toimii hyvin nykyisellään, mutta tietysti aina joitain asioita voidaan parantaa. Tulemme kehittämään verkkosivuja, mutta päätuote on jatkossakin paperilehti.
Heinrichs aloitti toimittajanuransa mm. Hufvudstadsbladetin urheilutoimittajana ja urheilu on edelleen lähellä hänen sydäntään.
– Olen intohimoinen penkkiurheilija ja seuraan useimpia lajeja, mieluiten paikan päällä jos vain mahdollista. Erityisesti minua kiinnostaa amerikkalainen jalkapallo.
Urheilun lisäksi Heinrichs kirjoittaa mielellään paikallisista ilmiöistä ja ihmisläheisiä kertomuksia.
– Paikallislehden pitääkin olla ihmisläheinen. Paikallislehdestä voi lukea sellaista mitä ei ole missään muualla.
Mikael Heinrichsin yhteystiedot ovat mikael.heinrichs@fabsy.fi ja puhelin 050 306 2004.
Leena Lehtonen jatkaa toimituksessa osa-aikaisena, leena.lehtonen@fabsy.fi, puh. 040 563 8717.