Saariston Autotarvike palvelee nyt myös veneilijöitä

autotarvike

Uutuutena myymälässä on puutarhamultaa isoissa säkeissä.
 
 
 
Ruuveja, muttereita, pultteja, akkuja, työkaluja, maaleja, öljyjä, nesteitä, tuulettajanhihnoja jne. jne. Kaikkea tätä ja erilaisia varaosia koneisiin löytyy Kirkkosalmenkadun ja Kirkkoesplanadin risteyksen tuntumassa sijaitsevasta Saariston Autotarvikkeesta
Vuonna 1989 perustettu Saariston Autotarvike on tänä keväänä laajentanut tuotevalikoimaansa myös venetarvikkeiden puolelle.
– Paraisilla on valtavasti veneitä, niin vakituisilla asukkailla kuin kesämökkiläisilläkin ja lisäksi meille tulee omalla veneellä saapuvia matkailijoita, mutta palveluja veneilijöille ei viime aikoina ole ollut, toteaa myyjä Joni Nordman Saariston Autotarvikkeesta.
Hän sanoo että aivan kaikkia tuotteita tai huolto-osia ei voida ottaa tilanpuutteenkaan vuoksi ottaa varastoon, mutta lähes kaikki tilattavat tuotteet voidaan toimittaa jo seuraavaksi päiväksi.
Sen että ihan kaikki mahdollinen ei mahdu suhteellisen pienen myymälän hyllyille ymmärtää kun Nordman kertoo että he ovat mm. Power Factoryn ja Maritimin jälleenmyyjiä ja jälkimmäisen tuoteluettelo on 350 sivun paksuinen.
Valikoimassa on esimerkiksi hydrauliohjaussarjoja, kaukosäätölaitteita, ohjainkaapeleita sekä tietysti köysiä, kiinnitystarvikkeita ja ankkureita.
Veneille, autoille ja moottoripyörille on myös omia pesu- ja hoitotuotteita.
Joni Nordman kertoo että maaliskuun aurinkoiset, keväiset päivät näkyivät venetarvikeasiakkaiden määrässä.
Kun PK käy liikkeessä on pilvinen ja tuulinen torstaipäivä, mutta ovi käy tiuhaan. Useimmat asiakkaista tulevat hakemaan autotarvikkeita.
– Meille tulee myyntiin nyt myös puutarhamultaa ja huussikuivikkeita. Puutarhamulta on 70 litran säkeissä, kun ne yleensä myydään 50 litran säkeissä.
Nordman kertoo että myös lauantaisin on ollut mukavasti asiakkaita kun yleensä perjantain on ollut vilkkain päivä.
Saariston Autotarvike on ollut viime vuodesta asti osa Kaarinan varaosa-yritystä, joka on autokorjaamoiden tukkuliike Kaarinassa. Yrityksen pääomistaja on paraislainen Mika Virtanen.
Leena Lehtonen