Vähän sitä sun tätä Paraisten horisontista

Kaupungin kotisivut, joihin usein viitataan monessakin asiassa, ovat muuten erinomaisesti piilotettu nettiin eli jos on vasta-alkaja tai muuten tietokone on vieras, niin aikaa kuluu. Esimerkkinä koronatiedot, jos jokin on epäselvää, niin löytämättä jää eli parempi soittaa tuttavalle kuin turhautua koneen kanssa.

Luntakin tuli taas haitaksi asti, ainakin jos talonmiehiltä kysytään, kun kadut olivat oikeastaan hemmetin kehnossa kunnossa. Esimerkkinä traktori, joka ajoi hiekkaa pois Rantakadun jalkakäytävältä. Ensimmäinen kauhallinen meni hienosti, mutta toinen kauhallinen oli jo ylivoimainen lähes uudelle traktorille ja se jäi kiinni tasamaalle ja työ jäi siihen. Ilmeisesti oli väärä mies ratissa. Kukahan huolehtii entisen Axon kulman jalkakäytävistä ja hiekotuksesta, kun käytävä oli liukas ja erittäin kuoppainen.

Sitten tärkeimpään viikon asiaan, nimittäin ministerin etätapaamiseen uuden Kirjalansalmen sillan rakentamisen kiirehtimisestä, koska vanha alkaa olla turhan huonossa kunnossa, ajatellen vaikka jatkuvaa raskasta liikennettä (mihinkähän unohtuu Hessundin silta, joka on vuodelta 1935) eli liikenne katkeaa, jos se hajoaa esim. vanhuuden heikkouteen.

Keskustelujen jälkeen ministeri aidosti ymmärsi tilanteen ja lupasi aidosti nopeuttaa sillan rakentamisen kiirehtimistä eli hän tekee kaikkensa, jotta rakentaminen alkaisi mahdollisimman pian. Mielenkiintoinen kysymys on, pystyykö ministeri vaikuttamaan asiaan riittävästi, kun valtion rahalla on muitakin ottajia ja mikä on tärkeysjärjestys investoinneissa ja miten eri puolueet suhtautuvat asiaan.

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*