Vuorio tempaisee hyvinvoinnin puolesta

Hyvinvointitapahtuma. Maaret Vuorio järjestää 4. marraskuuta hyvinvointiin keskittyvän tapahtuman Dalaskogissa. Kuva: Mikael Heinrichs
Yrittäjä Maaret Vuorio on sisustanut oman treenistudion kodin kellarikerrokseen. Nyt hän järjestää hyvinvointitapahtuman Dalaskogissa.
Ensi lauantaina 4. marraskuuta hyvinvointialan yrittäjä Maaret Vuorio järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa hyvinvointiin keskittyvän tapahtuman Dalaskogin nuorisoseurantalolla. Luvassa on treeniä, luento itsensä johtamisesta sekä hyvää ja ravitsevaa ruokaa.
– Minulla on todellinen sydämen palo tällaisten tapahtumien järjestämiselle, ja tekisinkin mielelläni näitä ainakin pari kertaa vuodessa. Keväällä voisi esimerkiksi keskittyä ravintoasioihin, Vuorio kertoo.
Sainio tekee sivutoimisena kuntoilualan töitä ja toimii muun muassa personal trainerina. Lisäksi hän järjestää tällä hetkellä äiti-vauvaliikuntaa, mikä sopii vallan mainiosti hänen ollessaan itse asiassa äitiysvapaalla.
– Minun pitää tehdä jotain muuta aikuisten parissa pysyäkseni järjissäni, hän nauraa.
Liikunnallinen lauantai alkaa kello 11 lämmittelysessiolla ennen pakara- ja vatsaseudulle keskittyvää treeniä. Iltapäivällä on vuorossa tanssia Joan Keihäksen johdolla ja rentoutusharjoitus. Tämän jälkeen lounastellaan samassa kun kuunnellaan Maria Vane-Tempestin luentoa itsensä johtamisesta. Päivä päättyy noin kello 15.00.
– Vaikka joku saattaa luulla toisin, tilaisuus sopii hyvin niin miehille kuin naisille. Itse asiassa olisi todella hienoa jos muutama miespuolinen osallistujakin tulisi paikalle, Vuorio toteaa.
Treenistudion viimeistely on parasta aikaa käynnissä ja tammikuussa olisi tarkoitus aloittaa pienryhmäharjoittelua esimerkiksi painonpudotustarkoituksessa.
– Pienryhmät sopivat hyvin heille, jotka eivät mielellään mene kuntosalille. Lisäksi ryhmädynamiikka vahvistuu ja osallistujat kannustavat toinen toisiaan, Vuorio toteaa.
Dalaskogin tapahtuma 4. marraskuuta on maksullinen. Lisätietoa löytyy netistä www.fitmehealth.com/hyvinvointitapahtuma.
Paraisten Kuulutusten paperiversiossa 26.10. julkaistussa jutussa yrittäjän nimi on kauttaaltaan väärin. Maaret on nimen omaan Maaret Vuorio, eikä kukaan muu. Toimittaja pahittelee virhettä.
Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

2 Kommentia

  1. Ai tempaisee maksullisella tapahtumalla?
    Tämähän on pelkkä mainos, mahtaako olla toimittajan kaveri.

    • Ei ole kaveri eikä edes tuttu. Tarkoituksena oli vain kertoa tulevasta tapahtumasta.

Kommentointi on suljettu.