Masku förlängde Piffens förlustrad

Piffen föll hemma mot Masku i kväll. Arkivfoto: Mikael Heinrichs.
Efter tre raka förluster i division tre för Pargas IF skulle poäng ha varit välkomna. Istället blev det en fjärde förlust. För motståndet stod tabelltvåan Maskun Palloseura och matchen slutade 2-0 till gästerna.
I den nittonde minuten gjorde Masku 1-0 i Pargasgenom ett nickmål av den reslige mittbacken Verneri Kryssi.
Inledningsvis var Piffen energiska, men gästerna förde spelet hela första halvlek. Kari-Pekka Koivunen var nära att utöka ledningen då han sprang ifrån PIF-försvaret och sköt i stolpen.
Efter paus kom Piffen ut och hade betydligt mer att säga till om. De skapade målchanser, men fick aldrig någon utdelning.
Jonas Lehtinen stack ut i anfallsspelet, men inte heller han fick Maskunätet att rassla.
Istället var det Maskulagets inhoppare Henri Hujala som kom fri med målvakten och satte 2-0 i den åttioåttonde minuten.
Piffens nästa match är i S:t Karins mot KaaPo nästa veckas fredag.
Pargas IF: Arnold Uschanoff – Lauri Tulla (89. Kasper Salo), Jaakko Vesala (62. Eemeli Tuominen), Atte Holmberg, Joni Saarinen – Oscar Sumelius (72. Jami Virtanen), Ville Ranta-Aho, Antti Muuriaisniemi, Petter Sumelius – Veli Hartola (46. Micke Karlsson), Jonas Lehtinen.