Spana in en rosa T-skjorta och fynda – fina erbjudanden utlovas på Kärringkvällen

damer
Snart dags igen för Kärringkväll. Arja Hankalahti (t.v), Tina Granlund och Peggy Wallin från föreningen Kiva i Pargas. Bild: Malin Johansson.

En trevlig kväll med underbara kvinnor och fina erbjudanden blir det torsdagen den 5 oktober då Kärringkvällen ordnas i Pargas centrum.

Torsdagen den 5 oktober håller butikerna, caféerna och restaurangerna igen kvällsöppet i Pargas centrum. Då lönar det sig att hålla utkik efter rosa T-skjortor som skvallrar om att man kan göra riktiga fynd. Utanför butikerna i centrum kommer det att hänga T-skjortor som föreningen Kiva i Pargas har låtit trycka upp. Tanken med detta är att klädesplagget ska signalera om att man här hittar fina erbjudanden och nytt för i år är att man dessutom kan samla på stämplar. Då man får en stämpel deltar man samtidigt i ett lotteri.

– Vi kommer att lotta ut fina presentkort, lovar Arja Hankalahti från Kiva i Pargas.

De är föreningen Kiva i Pargas som står för arrangemangen och Kärringkvällen pågår med förlängda öppettider klockan 17–21. Butikerna, caféerna och restaurangerna i centrum bjuder på överraskningar och erbjudanden och framför allt ett evenemang där man träffar vänner och bekanta. Den första Kärringkvällen arrangerades 2012 och har blivit en omtyckt tradition i Pargas.

Malin Johansson

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar PK:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Underteckna kommentaren med både ditt för- och efternamn, tack.


*