Välkommen på Öppet hus!

Välkommen på öppet hus! Vi är på plats på fredagen. PK-reporter Malin Johansson och skärgårdsreporter Tuuli Meriläinen, kundansvarig i Pargas Markus Lindström och ÅU-reporter Mikael Heinrichs.

Nu bjuder vi in till Öppet hus i Konstrahuset!

Fredagen 14 oktober blir det Öppet hus i Konstrahuset på Strandvägen 24 i Pargas centrum. Mellan klockan 11 och 16 har man möjlighet att bekanta sig med de nyrenoverade utrymmena på nedre våningen. PK:s redaktion flyttade i augusti in i sina nya utrymmen och vill nu bjuda in till Öppet hus. Samtidigt håller Åbolands Fastigheter Öppet hus och firar 30-årsjubileum.

Mon Ami har tillfälligt flyttat till Konstrahuset i slutet av september på grund av en renovering i utrymmena på Skolgatan och håller även Öppet hus under fredagen. Med på ett hörn är också inredningsbyrån Perla Interior Oy och Marjo Helenius som har planerat de nya utrymmena. Helenius är själv stationerad i ett av de nya kontorsrummen på nedre våningen.

Vi bjuder på kaffe, kaka och ballonger samt grillkorv till de 150 första. Samtidigt har du möjlighet att ta del av fantastiska prenumerationserbjudanden för PK. Kundansvarig för prenumerationer, Camilla Hynynen är på plats hela dagen. Kom gärna med idéer och tips om vad du vill läsa om i kommande tidningar och delta samtidigt i vårt lotteri där du har möjlighet att vinna biljetter till Teaterboulages revy och överraskningspaket från Mon Ami.

Varmt välkomna!

PK

2 Kommentarer

  1. Hej.
    Jag försöker följa PK på nätet vad som händer på min barndoms ort.
    En fråga kommer det något ytterligare inlägg från “Veckans Nyheter från. 1903
    Hälsningar
    Bertel Nordén

Kommentarer

Alla som kommenterar PK:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Underteckna kommentaren med både ditt för- och efternamn, tack.


*