Wolves tappade tvåmålsledning i Pansio

Wolves tappade sin tvåmålsledning i Pansio mot Hot Lips. Arkivfoto

SC Wolves hade redan en 2–0 ledning efter Jami Hannuniemis och Jani Masalins fullträffar i Pansio mot Hot Lips i den andra omgången av division 4, men lyckades inte hålla ut. Matchen slutade oavgjort 2–2 (0–1) efter två snabba Hot Lips-mål i andra halvlek.

– Det var inte alls bra av oss, eftersom vi hade en tvåmålsledning och sedan helt slutade spela. Vi blev för bekväma helt enkelt, jag tror att killarna gick in med fel mentalitet och trodde att vi skulle fixa det här enkelt, men motståndarna var rutinerade. Då vi inte klarade av att utnyttja våra chanser, vi hade säkert fyra eller fem frilägen i matchen, så går det så här, konstaterade Wolves-tränaren Marko Malmborg efter de tappade två poängen.

Litar på skärpning

Malmborg litar på att laget skärper till sig till nästa match som spelas nästa onsdag borta mot ÅCF.

– Den här matchen hör till de matcher vi helt enkelt måste vinna om vi faktiskt vill vara bland de två bästa då säsongen är slut. Vi har inte råd med flera poängtapp av det här slaget, men i och för sig var det bra att väckarklockan kom redan i det här skedet, konstaterar Malmborg.

Hot Lips–SC Wolves 2–2 (0–1)

Wolves: Saku Suominen – Joel Ylistalo, Toni Tuominen, Sampo Niinimaa, Juuso Aalto – Aki Frantti, Karl Kaasik, Patri Filatoff, Milliam Ahanen – Jani Masalin, Jami Hannuniemi.