Piffen ulos Regions Cupista

Joonas Laurikaisen taival Piffenin miesten edustusjoukkueen valmentajana alkoi tappiolla ensimmäisessä virallisessa ottelussa. Arkistokuva.
Passiivisen ja Piffenin osalta heikon avausjakson jälkeen punapaidat saivat rivinsä kuntoon toisella puoliajalla, mutta TuWe:n kaksi maalia avausjaksolla riittivät Regions Cupin 1. kierroksen ottelun voittoon. Weikot vei kamppailun maalein 1-2 (0-2).
– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella huono, taisi olla koko kevään heikoin. Toisella jaksolla meillä sitten olikin paikkoja jopa tasoittaa ottelu. Tällä kertaa paikoistakaan ei tehty, vaikka yksin läpi -tilanteitakin oli, toteaa PIF-valmentaja Joonas Laurikainen.
Weikkojen molemmat maalit tulivat erikoistilanteista.
Punanutuissa teki ensiesiintymisensä uusi mies, entinen SalPa:n peluri Antti Muuriaisniemi, joka pelasi reilun tunnin keskikentän pohjalla.
– Hän ei vielä ole 90 minuutin kunnossa, mutta tulee varmasti olemaan tärkeä pelaaja. Hän voi pelata myös puolustuslinjassa, Laurikainen sanoo.
Piffenin kavennuksen iski nuori Micke Karlsson. Hän pääsi puskemaan Oscar Sumeliuksen keskityksen jonka Jonas Lehtinen jatkoi päällään Karlssonille.
Piffen pelaa seuraavan ottelunsa maanantaina 11. huhtikuuta piiricupissa. Piikkiössä vastaan tulee PiPS.
Piffen TV:n ottelukooste: