Yhdistyksiltä 29.7.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Senioripiste

Senioripisteen Korttelikahvit ikäihmisille:

Ti 3.8. klo 13–14 Tennbyntie 46 vieressä
klo 14.30–15.30 Tennbyn Salen vieressä
”Kaffelle” kutsuvat Paraisten kaupunki, Länsi-Turunmaan Seurakunta ja Punainen Risti. Info 040 488 5692 ja FB: Senioripiste Seniorpunkten Paraisten Kaupunki.

Pargas Retro Cars

Nyt on aika siivota talli. Voit lahjoittaa vanhoja auto- ja mopo-osia tai muuta rompetavaraa Pargas Retro Carsin rompetorille, joka järjestetään 28.8. Bantista vastapäätä. Tuotto menee kerhon talteen ottamien vanhojen museoajoneuvojen kunnostamiseen. Samana päivänä on Retroparaati. Ennakkoilmoittautumiset pargasretrocars@gmail.com, 0500-926 722.

Saariston Polku

Kajakki-ilta Norrbyholmenin ympäri ti 10.8. Lähtö Solliden campingista klo 17.30. Mukaan mahtuu maksimissaan 14 hlöä, joten ilmoitathan osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 3.8. m61wallin@gmail.com. Osallistumismaksu suoritetaan käteisellä. Tervetuloa mukaan!