Yhdistyksiltä 23.6.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Pargas Retro Cars

Elokuun 27. päivänä järjestämme taas Retro Paraatin ja Retro Rompetorin. Jos sinulla on ylimääräisiä autotarvikkeita tai retro esineitä, joista voit luopua, niin voit olla yhteydessä puhelinnumeroon 0500 926 722. Tuotto menee kerhon omien museoajoneuvojen entisöintiin. Voit myös varata paikan, jos itse haluat myydä tavaraa rompetorilla.
Seuraava tapaaminen on heinäkuun 6. päivänä klo 18, jolloin tapaamme Keskuspuistossa Retro Piknikillä.

SPR

Paraisten osasto toivottaa mukavaa kesää kaikille. Avaamme jälleen 8.8.2022