Yhdistyksiltä 14.10.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Paraisten filatelistit

Kuukausikokous to 14.10. klo 18 Henrik Wreden luona Skräbbölentie 6B. Bertil pitää esityksen raitiovaunuista postimerkeillä ja valokuvilla. Ajankohtaisten asioiden lisäksi kilpailu: Käsityöläiset suomalaisilla postimerkeillä sekä huutokauppa.
pj Klaus

Diabetesföreningen i Åboland

Diabeteskerho kokoontuu jälleen torstaina 14.10. klo 18 (Huom, tänään!) Seniorituvassa, Elmgreninkatu 2. Ohjelmassa yhdessäoloa, arpajaiset ja kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Länsi-Turunmaan Sydänyhdistys

Sydännurkka kokoontuu Seniorituvan kabinetissa keskiviikkona 20. lokakuuta klo 17.30. Vieraaksi saamme apteekkari Susan Franzenin. Tervetuloa!

De ungas vänner på Ålön

Vihdoinkin jatkamme bingo pelaamista Dalaskogissa, kello 18.30 seuraavina päivinä: 28.10 ja 25.11. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Saariston Polku

Ensi lauantaina järjestämme kokopäivävaelluksen Säkylänharjun ”Pikku-Lapissa”. Maisemat muistuttavat Ylläksen vaellusreittejä, joten teemme etämatkan Lappiin. Lähtö Tokmannin pihasta omilla autoilla lauantaina 16. lokakuuta klo 9. Kokoontuminen Virttaan Eräveikkojen majalla, Säkyläntie 215, Virttaa klo 10.30. Vaelluksen pituus on 15 km. Sään mukainen vaatetus. Ota eväät mukaan! Mahdollisuus makkaran paistoon. Tulemme takaisin Paraisille noin klo 17. Lisätietoja antaa Kari Penttinen, 050 511 9777. Tervetuloa mukaan!

Järjestämme kävelyn yhdessä Länsi-Turunmaan seurakunnan ja Eläkeliiton kanssa. Lähtö Johan ja Fredrika Runebergin muistomerkiltä ”Sydämen tarina” Ruberginranta 6, perjantaina 15.10. klo.10. Kesto noin 1,5h. Otathan pienet eväät ja istuinalustan myös mukaan.

Eläkeliiton Paraisten yhdistys

Torstaina 21.10. tutustumme Vexi Räsäsen johdolla aurinkokuntaamme ja tähtitaivaan kuvioihin Koupon pimenevässä illassa. Lähtö linja-autoasemalta kimppakyydein klo 18. Säävaraus – edellytyksenä on pilvetön taivas.

Pictura

Ke 20.10. klo 18 järjestää Pictura taideesityksen ja arvostelun Ravintolassa Hunger och Törst, Hotellirakennus, Rantatie 1, Parainen. Kaikki jotka haluavat kuulla mielipiteitä töistään voivat ottaa mukaan 2–3 omaa taideteosta. Kehystys ei ole tarpeellinen. Vieraana meillä on taiteilija Kaari Hilkka Könönen, joka kommentoi ja antaa meille feedbackiä töistämme. Ei ole pakko ottaa mukaan töitä, tule mukaan vain katsojana ja tutustu Pictura-jäsenten töihin. Pictura tarjoaa piirasta ja salaattia. Ilmoittaudu osalllistumisestasi viimeistään 17.10. Birgitta Granvik 040 568 5013 birgitta.granvik@gmail.com. Mainitse silloin samalla jos tuot töitä mukanasi ja mikäli toivot diettiä.Toivotamme uusia taiteesta kiinnostuneita henkilöitä lämpimästi tervetulleita mukaan!

SPR, Paraisten osasto

5.10. oli verenluovutus Paraisilla. Verenluovuttajia oli 88. Seuraava verenluovutus on 8.12.2021.
Juhlalehden ristikkovoittajat: Seija Engström, Lolan Fredriksson, Ann-Cathrine Westerby, Carita Kronström, Tom Nurmi.