Yhdistyksiltä 13.1.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Länsi-Turunmaan Sydänyhdistys

Aloitamme rajoitusten salliessa kevään jumpat seuraavasti: Tiistaina 25.1. klo 13.30 alkaa kuntosalijumppa Fysiopalvelussa ja keskiviikkona 26.1.klo 13.45 alkaa vesijumppa Terapia-altaassa. Tammikuun Sydännurkkaa ei pidetä epävarman tilanteen takia.

Suomen Punainen Risti, Paraisten os.

Hyvää jatkoa uudelle vuodelle! Olemme taas normaalisti avoinna ma–pe 11–16.