Yhdistyksiltä 21.1.

Yhdistyspalstalla julkaistaan veloituksetta paikallisten yhdistysten lyhyitä tiedotuksia jäsenilleen. Kaupalliset, laajalle yleisölle suunnatut viestit sekä yhdistysten kevät-, syys- tai vuosikokouskutsut ovat maksullisia ilmoituksia. Toimitus pidättää oikeuden tarpeen tullen muokata, lyhentää tai jättää tekstejä kokonaan julkaisematta.

Kaikki yhdistyspalstalle tarkoitetut viestit tulee lähettää sähköpostitse pkinfo@aumedia.fi tai jättää alakerran postilaatikkoomme os. Rantatie 24 viimeistään julkaisuviikon maanantaina kello 12.00 mennessä. Myöhempään saapuneen aineiston julkaisua ei voida taata. Saat aina automaattisen kuittausviestin sähköpostiisi kun viesti on tullut perille (mikäli lähetät lyhyen ajan sisällä useita erillisiä viestejä, saat kuittauksen ainostaan ensimmäiseen). Huomiothan, että sähköpostiohjelmasi saattaa siirtää kuittausviestin suoraan roskapostikansioon.

Länsi-Turunmaan Sydänyhdistys

Yhdistyksen toiminta on korotilanteen takia tauolla helmikuun alkuun.
Liikuntaryhmissä mukana olleet saavat ilmoituksen kevään aloituspäivästä puhelimitse tai s-postilla. Tarvittaessa saat lisätietoa Seija Autiolta puh. 044-358 2145. Pysytään terveinä!

Paraisten Eläkeläiset ry

Tammikuun 27.1. kerho on peruutettu koronatilanteen vuoksi.
Seuraavasta kerhosta ilmoitetaan myöhemmin. Lehmirannan hakulomakkeen voi noutaa Eijalta.
Pidetään huolta toisistamme!

SPR ystävät

Valitettavasti emme voi vieläkään tavata tiistaina 26.1 2021 koronapandemian vuoksi. Mutta huolimatta siitä että varsinainen toimantamme on ollut vähäistä viime vuonna otamme vastaan ystävänpalvelukorttinne viimeistään 26.1. Helena Lindström on Humanassa klo 18.00-20.00 vastaanottamassa raportit. Tietysti voitte myös käyttää Humanan postilokeroa! Pitäkää hyvää huolta itsestänne, joka päivä tuo tullessaan enemmän valoa!