Akilles jälleen vahvempi naisten divarissa

PIF-naiset putosivat divarissa viidenneksi. Arkistokuva.
Porvoon Akilles on osoittautunut ylitsepääsemättömäksi esteeksi Piffenille naisten divarissa tällä kaudella. Akilles vei joukkueen ensimmäisen kohtaamisen Porvoossa maalin erolla syksyllä ja eilen vieraat voittivat PUNTissa maalein 32–29 (18–16). Ottelu oli monella tavalla outo ja maaleja tehtailtiin ensimmäisellä jaksolla lähes jokaisesta hyökkäyksestä.
Piffen on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.
Piffenin kokoonpanossa oli liuta uusia tuttavuuksia, sillä muutamat runkopelaajat olivat samaan aikaan pelaamassa SM-sarjan ottelua ÅIFK:n riveissä. Piffenin maalissa pelasi esimerkiksi ÅIFK:n B-tyttöjen joukkueessa pääasiassa esiintyvä Jasmine Mansurow.
Ottelun ratkaisi käytännössä neljän maalin riuhtaisu kun toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia. Siinä Akilles karkasi 22–21 -tilanteesta viiden maalin johtoon eikä päästänyt tätä johtoa enää käsistään.
Naiset pelaavat seuraavan ottelunsa lauantaina 4.2. kotona Pirkkoja vastaan klo 16.30 alkaen.