Biitsi kutsuu pelaajia

Valmiina kesän koitoksiin. Keskuspuiston kaksitoista biitsikenttää saivat maaliskuun puolivälissä uutta hiekkaa kesäkautta varten. Kuva: Mikael Heinrichs.
Valmiina kesän koitoksiin. Keskuspuiston kaksitoista biitsikenttää saivat maaliskuun puolivälissä uutta hiekkaa kesäkautta varten. Kuva: Mikael Heinrichs.
Ensi viikonloppuna 28.–29. toukokuuta Paraisilla mäiskitään jälleen rantalentistä oikein urakalla. Silloin Volley Team-82 järjestää jo 28. Paraisten Beach volley -turnauksen.
– Viime vuonna meillä oli 62 ilmoittautunutta joukkuetta, mikä oli paras lukema moneen vuoteen. Kaikkien aikojen ennätys on kuitenkin yli 100 joukkuetta silloin kun turnaus pelattiin vielä Koivuhaassa, kertoo järjestävän seuran Mirella Henrichson.
Vuodesta 1998 lähtien turnaus on järjestetty Keskuspuistossa. Kentille saatiin keväällä myös tervetullutta uutta hiekkaa täksi kaudeksi.
Ilmoittautuminen turnaukseen on vielä käynnissä lauantaihin saakka, joten tarkkaa arviota osallistujamäärästä tälle vuodelle on vielä vaikea antaa. Ilmoittautumiset kun yleensä jäävät viime tinkaan ja peruutuksiakin ehtii tulemaan.

Beach Volley XXVIII 28.–29.5.

  • Lauantai: naiset A & B, miehet A & B.
  • Sunnuntai: mixed A & B, miehet C 50+.

Kausi on alkanut Paraisilla jo tämän kuun alkupuolella. Volley Team-82 pitää säännöllisesti kaksi vuoroa viikossa hiekalla, tiistaisin ja torstaisin kello 18.
– Muina aikoina kentillä saa tietenkin pelata aivan vapaasti koko kesän. Jos halua liittyä seuran jäseneksi voi tulla paikalle joko tiistaisin tai torstaisin tai ottaa yhteyttä muuten, Henrichson sanoo.
Yhteystiedot löytyvät seuran verkkosivuilta.
– Yleisövinkkinä voi todeta, että lauantaina pelataan eniten otteluita ja myös kokeatasoisimmat pelit. Joten jos on tulossa vain katsomaan, kannattaa tulla ainakin lauantaina, Henrichson jatkaa.
Suomen kautta aikojen menestyksekkäin beach volley -kaksikko Emilia ja Erika Nyströmkin on käynyt pelaamassa Paraisilla 14-vuotiaina, joten kuka tietää jos Paraisilla nähdään nytkin tulevia tähtiä?
Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi