Dicken selvästi parempi avauksessa

Ylivoimainen vieras. Dicken meni menojaan avausjakson lopussa. Kuva: Robert Lemberg
Hermostunut alku, hyvä vartti ja sen jälkeen muutama todella musta hetki avausjakson loppuun. Toinen puoliaika olikin sitten yhtä tuskaa – ensin Peter Vikman loukkasi polvensa maalintekotilanteessa ja sen jälkeen peli olikin yhtä junnaamistaa ja loppuvihellyksen odottelua. Siinä Piffenin liigakauden avaus tiivistettynä. Lopputulos kirjattiin 19–33 (9–18).

Käsipalloliiga

Pargas IF – Dicken 19–33 (9–18)
PIF: Markus Mattila, Jan Vikman – Fredrik Lunden 6, Peter Vikman 5, Sebastian Fagerlund 3, Vlatko Tasevski 2, Daniel Söderlund 2, Andrej Miladinovski 1, Antti Kettunen, Robin Mattsson, Henric Berndtsson, Felix Timgren, Philip Jansén, Joel Tunturi, Samuel Leandersson.

– Pelasimme ihan kelvollisesti tilanteeseen 9–11, mutta sen jälkeen kävi kuten kävi. Vastassa oli kuitenkin yksi sarjan parhaista joukkueista. Teimme liikaa virheitä emmekä olleet vielä valmiita. Lisäksi meiltä puuttui muutama pelaaja, Samuel Alexandersson on poissa kuutisen viikkoa ja David Kuzmanovski reilun viikon, tuore Piffenin valmentaja Boris Dvorsek summaili.
Kun avausjaksoa oli pelaamatta seitsemän minuuttia, tilanne oli 9–11 ja reilu 300-päinen kotiyleisön toiveet yllätysmahdollisuudesta alkoivat heräämään.
Tosin Piffen pääsi heittämään vain kahdesti tämän jälkeen ja Dicken teki seitsemän maalia putkeen – peli oli käytännössä ohi.


Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi