Doris astuu Lillholmenin estradille

The Blizzard bändikämpässä. Vas. Anton Elmvik, Victor Korpela, Samuel Salminen ja Annika Myyri Ruokolahti. Kuva: Henrik Zoom.
The Blizzard bändikämpässä. Vas. Anton Elmvik, Victor Korpela, Samuel Salminen ja Annika Myyri Ruokolahti. Kuva: Henrik Zoom.
1980-luku on täällä taas. Ainakin Paraisilla tänä kesänä.
”Doris – Flickan i läderrock” esitys on sijoitettu vuoteen 1986 ja maustettu ajan henkeen sopivilla puvuilla, kampauksilla ja 1980-luvun alun musiikilla kuten Kim Wilde, Whitesnake, J.Karjalainen, U2, Scorpions, Level 42, jne.
Eivor ”Skini” Lindgårdin kirjoittamassa näytelmässä koetaan itkua, naurua, mustasukkaisuutta, anteeksiantamista, traagisuutta, komiikkaa.
Doris on 21-vuotias, neljävuotiaan Danielin äiti. Pasi on lapsen isä. Doris potee omantunnontuskia siitä, että hänen täytyy jättää lapsensa isovanhempien huostaan. Hän hakee hetken helpotusta juhlimalla, työnteolla ja irtosuhteilla. The Blizzard on hänelle henkireikä, bändiporukassa hän voi olla oma itsensä….”
Doris, jonka ohjaa Riddo Ridberg, on Teaterboulagen 20. kesäteatteriesitys. Ensi-ilta on Lillholmenilla tiistaina 28. kesäkuuta kello 18.30.
Esityksessä nähdään voimakkaita kohtauksia ja käytetään vahvaa kieltä, joten se ei sovi lapsille.
Lippuja voi ostaa seuraavista paikoista: Paraisten kaupungintalo Kelovee, Nauvon posti, Luckan Turussa ja Kemiössä.
Leena Lehtonen
040 563 8717/leena.lehtonen@aumedia.fi