Dynamo vei jumbofinaalin

Kuluva kausi ei ole ollut mitään tanssia ruusuilla Piffenin valmentaja Joni Lindbergille. Kuva: Mikael Heinrichs
Kuluva kausi ei ole ollut mitään tanssia ruusuilla Piffenin valmentaja Joni Lindbergille. Kuva: Mikael Heinrichs
Piffenin miesten joukkue ei onnistunut löytämään odotetunlaista latausta ottelussa Dynamo Riihimäkeä vastaan. Vieraat veivät lopulta yllättävänkin helpon voiton maalein 19–24 (10–15). On vaikea uskoa, että vastassa on sama joukkue jonka Piffen löylytti liigakarsinnoissa 9 ja 11 maalilla.

Kumpikin joukkue oli tätä ennen edennyt tappiosta tappioon sarjassa. Muutamaan otteeseen jo lähellä käynyt Dynamon avausvoitto (joukkue hävisi ÅIFK:lle vain kahdella maalilla ja Atlakselle kuudella) irtosi viiden maalin erolla. Tätä ennen Piffenin pienin tappiomarginaali oli 9 maalia (kotona Siuntiota vastaan).

– Olemme liian huonoja, emme osu paikoista eikä itseluottamusta ole lainkaan. Kun olemme pääsemässä mukaan otteluun, teemme tyhmiä virheitä. Sen päälle otamme ulosajoja, joita ei kerta kaikkiaan saa ottaa. Työnnämme suorin käsin vastustajia sen sijaan että tarraisimme heihin kiinni, Joni Lindberg sanaili ottelun jälkeen.
Ulosajoja ottelussa nähtiin peräti 17, joista kotijoukkue otti 8. Muutamaan otteeseen Piffen pääsi yrittämään jopa kuudella neljää vastaan, mutta suurilta osin tuloksetta. Yhdeksännen minuutin 2–3 -osuman jälkeen Dynamo oli koko ajan johdossa.
Piffenillä on edessä kaksi vaikeaa vieraspeliä. Tulevana lauantaina Helsingissä vastaan asettuu hieman alakanttiin pelannut HIFK ja sitä seuraavalla viikolla hyvässä vireessä oleva BK Karjaalla. Paraisilla pelataan liigakäsipalloa seuraavan kerran vasta 10. joulukuuta kun Atlas tulee kylään.
Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi