Hautala Nordkalkin uusi toimitusjohtaja

Hannu Hautala. Kuva: Nordkalk
Nordkalkin hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Hannu Hautalan (51) Nordkalkin toimitusjohtajaksi 2.1.2017 alkaen. Hän raportoi Nordkalkin hallituksen puheenjohtajalle ja Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille.
Hautala on viimeksi toiminut Outokumpu Oyj:ssä johtajana ja vastannut Suomen yksiköstä, jonka vuotuinen liikevaihto on n. 2,6 miljardia euroa. Sitä ennen hän on työskennellyt Elcoteqin, Flextronicsin ja Rautaruukin palveluksessa eri johtotehtävissä.
Hautala seuraa tehtävässä Tarmo Tuomista, joka on toiminut Nordkalkin vt. toimitusjohtajana syyskuusta 2016 lähtien. Tuominen jatkaa Nordkalkin varatoimitusjohtajaksi tammikuusta 2017 lähtien ja tehtävässään Nordkalkin toimitusketjujohtajana.
– Hautalalla on erinomainen kokemus teollisuudesta, mikä on suuri etu Nordkalkin kasvutavoitteita ajatellen. Olen erittäin mielissäni, että voimme nimittää näin korkean tason ammattilaisen, jolla on vankka kokemus Euroopan terästeollisuudesta, Tomas von Rettig toteaa yhtiön tiedotteessa.
PK