Kaikenlaista vastaan tullutta

Kuntavaalit. Kovasti on vaikeata tämä kevään tulo, kun tuota lämpöä ei vaan tule. Mutta siitä huolimatta hommat jatkuvat, ehkä jopa nopeammin, kun ei ole liian lämmin eli ei tarvita ylimääräisiä lakimääräisiä taukoja sekä tietenkin tupakoitsijoille tupakkatauot.

Asfalttiporukkakin on ilmestynyt kaupunkiin tekemään parannuksia kulkuväyliin.

Miten lienee Rantatien ja Kirkkoesplanadin uusi asfaltointi eli riittääkö rahat myöskin niiden kunnostamiseen, kun tuota tarvetta olisi, jotta nämä diskovalot ja mutkamerkit voidaan poistaa tarpeettomana. Vaikka tämä kesä saattaa hiljentää kesän liikennettä jonkin verran.

Hiljaisuus on ikävä asia ainakin vanhassa keskustassa olevien kauppojen vuoksi, kun kävijät vähenevät ja kassa kilisee tyhjyyttään. Toivoa vaan sopii, ettei keskusta hiljene kovin paljon lisää. Verkkokauppa varmasti helpottaa huonoa tilannetta varmaankin jossakin määrin.

Rantatien istutukset ovat kovasti viimevuotisia vai lieneekö kylmät ilmat syynä asiaan vai olivatko kukat säästölistalla? Vanhoja puita on sentään karsittu vähän sieltä sun täältä. Sopii kysyä, tuleeko jotakin istutuksia tilalle vai ainoastaan nurmikko?

Puntin remontissa taidettiin unohtaa urheilijat, eli onko niin, ettei kaupunkia kiinnosta menestyvät urheilijat vai miksi tämäkin asia ryssittiin? Odotan mielenkiinnolla mikä koulukeskuksen avaimet käteen hinta.

Tapio Karikko
SDP

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*