Kansanmusiikkijamit sunnuntaina

Marianne Maans önskar alla välkomna på folkmusikjam på hotellet i Pargas söndagen den 1 november. Foto: Mikael Heinrichs.
Marianne Maans toivottaa kaikki kiinnostuneet paikalla kansanmusiikkijameille Paraisten hotelliin sunnuntaina 1. marraskuuta. Kuva: Mikael Heinrichs.
Sunnuntaina on luvassa kansanmusiikkia talon täydeltä ravintola Malmenissa kun ETNÅbolandin järjestämä Folk Stage & Jam valtaa lavan kello 16 alkaen kahden ja puolen tunnin ajaksi. Sisäänpääsy on vapaa ja jos haluaa osallistua jameihin kannattaa ottaa mukaansa oman soittimen.
– Tapahtuma on osa koko viikon kestävää ETNÅbolandia joka järjestetään yhteistyönä Musiikkiopisto Arkipelagin, kuntien ja koulujen sekä kansanmusiikkiverkosto Lirarnan toimesta, kertoo projektivastaava Marianne Maans.
Viime vuonna vastaava tapahtuma järjestettiin Pietarsaaressa, tänä vuonna mukana ovat Parainen, Kemiönsaari sekä Kaarina – eli paikkakunnat joilla Arkipelagilla on toimintaa. Viikon aikana kouluissa tullaan järjestämään erilaisia työpajoja ja Kemiössa sekä Paraisilla konsertit 3. ja 6. marraskuuta.
Lisää ETNÅbolandista torstaina ilmestyvässä PK:ssa.
Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi