Kesähuutokauppa Vanhalla Malmilla

Kotiin tai mökille? Se, mitä ei itse tarvitse voi olla käyttökelpoista jollekin toiselle. Kuva: Leena Lehtonen.
Kotiin tai mökille? Se, mitä ei itse tarvitse voi olla käyttökelpoista jollekin toiselle. Kuva: Leena Lehtonen.
Vanhan Malmin säätiö suunnitteli viime kesänä huutokauppaa Vanha Malmi kutsuu-tapahtuman yhteyteen. Nyt yritetään uudelleen ja toivotaan että ihmiset toisivat jo nyt esineitä, joille voisi löytyä uusi koti.
Vanhan Malmin säätiön puheenjohtaja Birgitta Bröckl kertoo että huutokaupattavaksi voi lahjoittaa kaikenlaisia tavaroita: nykyaikaisia, vanhempia tai ehkä jopa pientä korjausta kaipaavia.
Hänestä kesähuutokauppa Vanhalla Malmilla on perinne, joka voisi jatkua. Walter Johanssonin kesähuutokaupat olivat ennen käsite, ja niihin tuli väkeä läheltä ja kaukaa.
Vanhan Malmin säätiö tekee yhteistyötä mm. Vanhan Malmin asukasyhdistyksen ja Leader-yhdistyksen kanssa pyrkimyksenään tukea ja säilyttää tämä kaupungin helmi. Samalla toivotaan että yhä useampi tutustuu tähän ainutlaatuiseen ympäristöön.
Ne, jotka haluavat antaa huutokauppaan esineitä, voivat ottaa yhteyttä Andreas von Bergmanniin puhelin 040-727 2098. Esineet varastoidaan seurakunnan tiloihin odottamaan huutokauppaa, joka on lauantaina 9. heinäkuuta.
Leena Lehtonen
040 563 8717/leena.lehtonen@aumedia.fi