Kiekkovoitto, käsistappio ja suunnistuspronssia

26 torkuntaa. Pauli Kitula pelasi vakuuttavasti 9-4 voittoon päättyneessä ottelussa. Kuva: Mikael Heinrichs
Lauantain urheilusaldo oli paraislaisittain katsottuna kohtuullisen hyvä. Jääkiekon 2. divarissa ParSport avasi kauden voittamalla KK-V:n 9–4. Toisessa erässä vieraat pääsivät hieman hätyyttelemään kotijoukkuetta kun he kavensivat neljässä minuutissa tilanteeksi 4–3, mutta sen lähemmäs he eivät koskaan päässeet. 11 kenttäpelaajalla liikkeellä ollut KK-V taipui lopulta selvästi.
Jo avauserässä kolmosketju Sebastian LindqvistKarri-Jussi SuominenMikko Levonen näytti olevansa pelipäällä. Lindqvist ja Mikko Koskinen iskivät kumpikin tehto 2+2 ottelussa.
Vantaalla Piffen joutui taipumaan Atlakselle lukemin 24–15 (11–6) etenkin hyökkäyspäässä heikon esityksen jälkeen.
– Olimme katastrofaalisen huonoja hökkäyspäässä, mutta puolustus ja maalivahtipeli onnistui. Heidän 24 maalistaan seitsemän tuli kaiken lisäksi vastahyökkäyksistä, totesi PIF-valmentaja Joni Lindberg.
Piffenin paras maalintekijä oli viisi maalia tehnyt Samuel Alexandersson.
Vaasassa puolestaan Piffeniä edustava suunnistaja Amy Nymalm nappasi SM-pronssia N18-sarjan sprinttimatkalla.