Kierrätyspisteitä karsitaan Paraisilla

Poissa. Sekä Ålöntien että Vapparintien (kuvassa) ekopisteet ovat poistuneet käytöstä. Kuva: Mikael Heinrichs
Suomen pakkauskierrätys Rinki ja Lounais-Suomen jätehuolto uudelleenorganisoivat keräyspisteiden verkostoaan. Viisi pistettä poistuu kokonaan.
Rinki Oy:n aluepäällikkö Harri Patana ja Lounais-Suomen jätehuollon aluesuunnittelija Katja Salmi kertovat pisteiden poistumisen syiksi tilanpuutetta sekä muiden keräyspisteiden läheisyyden, kun PK tiedustelee miksi Paraisilta on poistunut ja on poistumassa useita kohteita. Tokmannin ja Kotkatien muovipakkausten keräysastiat poistuivat jonkin aikaa sitten, nyt poistuu viisi muuta keräyspistettä kokonaan.
Skräbbölen Pyhätien piste sekä Koulukadun ja Kauppiaskadun yhteinen piste poistuvat, kuten on käynyt Ålöntien Molok-säiliöidenkin kanssa. Vapparintiellä Axxellin edestä on poistettu kaikki muut astiat paitsi UFF:n vaatekeräyslaatikot.
Munkvikintien kierrätyspisteeltä on poistunut kartonkikeräys, mutta metalli-, lasi- ja paperinkeräys jatkuu entiseen tapaan.
– K-supermarketin yhteyteen perustettavan pisteen osalta kaikki luvat ovat nyt kunnossa ja odotamme ainoastaan sähkötöiden valmistumista muovipuristimen osalta, Harri Patana sanoo.
Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi

2 Kommentia

 1. Nyt jäi kyllä hyvinkin epäselväksi, että missä ja minkälaisia keräyspisteitä Paraisilla/saaristossa on jatkossa käytössä.
  Selkeä listaus esim. 2017 kesästä eteenpäin olisi ollut tarpeen.
  Usein myös osoitteet jäävät PK:ssa mainitsematta, ilmeisesti toimituksessa oletetaan, että paikallistuntemus on kaikilla 100% hallussa.

  • Hei,
   Myönnetään että näin helposti pääsee käymään – pahoittelut siitä! Yritetään parantaa tapojamme tässä asiassa.
   Kierrätyspisteethän löytyvät tietysti helpoiten ajantasaisen tilanteen mukaisesti osoitteesta http://www.kierratys.info jossa listataan kaikkien alan yritysten kierrätyspisteet. Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy:n sivuilla http://www.rinkiin.fi on myös karttapalveluna heidän omat ja yhteistyökumppaneiden pisteet karttamuodossa.

Kommentointi on suljettu.