Kirjallisuuspäivillä myös paikalliskirjallisuutta

Perjantaina esitellään paikallista kirjallisuutta.
Perjantaina esitellään paikallista kirjallisuutta.
Keskiviikosta perjantaihin järjestetään kautta aikojen ensimmäiset Paraisten kirjallisuuspäivät. Kirjasto on kutsunut tapahtumaan paikalle kirjailijoita sekä läheltä että kauempaa.
Keskiviikkona haastattelussa ovat kirjailijat Kristina Sandberg ja Sirpa Kähkönen, jotka esiintyvät ensin yksin (klo 17 alkaen) ja myöhemmin Ann-Cathrin Östmanin yhteishaastattelussa noin klo 19. Torstaina ovat puolestaan vuorossa kirjailijat Karin Erlandsson ja Christian Rönnbacka yksin (klo 17 alkaen) ja myöhemmin Anja Kuusiston yhteishaastattelussa noin klo 19.
Perjantaina Violan päivänä teemana on lähituotetut kirjat. Toimittaja Kim Lund haastattelee silloin paikallisia kirjailijoita Egil Esséniä, Björn Rantalaa, Leif Granitia sekä Olli Kuusistoa. Paikalliskirjailijoiden joukkoon saattaa vielä tulla lisäyksiä.
Perjantaina on luvassa myös Aurora-kuoron esiintyminen, runokahvila sekä illan päätteeksi väestönsuoja Luolassa järjestettävä Ambient Evening -konseptin neljäs inkarnaatio joka keskittyy runoihin ja äänimaisemiin klo 22–23.
PK