Masku jatkoi Piffenin tappioputkea

Piffen hävisi jälleen kotona, tällä kertaa Maskulle. Arkistokuva: Mikael Heinrichs.
Kolmen perättäisen tappion jälkeen Piffen olisi kovasti kaivannut kolmea sarjapistettä. Mutta tuloksena oli kuitenkin neljäs perättäinen tappio. Vastustaja Maskun Palloseura oli parempi maalein 2-0.
Ottelun avausmaali nähtiin 19. minuutilla kun pitkänhuiskea toppari Verneri Kryssi pääsi puskemaan keskityksen maaliin.
Piffen aloitti ottelun pirteästi, mutta vieraat hallitsivat kuitenkin koko avausjaksoa. Kari-Pekka Koivunen oli vielä lähellä lisätä Maskun johtoa, mutta hänen läpiajonsa päättyi tolppavetoon.
Toisella jaksolla kotijoukkue oli paremmin pelissä mukana. Maalipaikkoja luotiin vaikka tulosta ei niistä syntynytkään.
Jonas Lehtinen oli näkyvässä roolissa hyökkäyspelissä, mutta hänenkään ruuti ei ollut tällä kertaa kuivaa.
Sen sijaan Maskun vaihdosta kentälle tullut Henri Hujala  pääsi nokikkain Arnold Uschanoffin kanssa ja pisti pallon maaliin 88. minuutilla.
Piffen pelaa seuraavan ottelunsa KaaPoa vastaan Kaarinassa viikon päästä.
Pargas IF: Arnold Uschanoff – Lauri Tulla (89. Kasper Salo), Jaakko Vesala (62. Eemeli Tuominen), Atte Holmberg, Joni Saarinen – Oscar Sumelius (72. Jami Virtanen), Ville Ranta-Aho, Antti Muuriaisniemi, Petter Sumelius – Veli Hartola (46. Micke Karlsson), Jonas Lehtinen.