Nappulakerho ja bollskoj yhdistetään

Arkistokuva.
Piffenin jalkapallo- ja käsipallojaostot aloittavat yhteistyön junioripuolella, kun Nappulaliigan nappulakerho ja käsipallon bollskoj-ryhmät yhdistetään Pallokerhoksi.
Ideana on saada yhä useampi lapsi tutustumaan molempiin lajeihin. Aikaisemmin kummallakin ryhmällä oli omat vuoronsa lauantaisin ja sunnuntaisin, joten monet valitsivat jomman kumman lajeista. Nyt ryhmät yhdistyvät ja pallopelejä harrastetaan laaja-alaisesti.
Painopisteenä on kuitenkin hauskanpito pallon kanssa, sen koko vaihtelee eri harjoitteiden myötä.
Käsipallon puolelta Mira Öhman on vastuuvetäjä, Nappulaliigan puolelta Katja Kallio. Heidän lisäkseen toiminnassa on mukana muutama apulaisvetäjä.
Pallokerho on tarkoitettu vuosina 2012–2013 syntyneille. Myös v. 2011 syntyneet, jotka eivät halua siirtyä käsipallon minimixiin tai jalkapallon futiseskariin voivat jatkaa pallokerhossa. Pallokerhon toiminta tapahtuu yhdessä aikuisen kanssa, joten vanhemman tulee osallistua yhdessä lapsensa kanssa.
Jalkapallon futiseskari (2010–2011 syntyneet) pitää talven ajan harjoituksia kerran viikossa (su klo 11–12 Sarlinin koululla) ja siirtyy jälleen keväällä kahteen harjoituskertaan (ma ja ke). Palllokerho aloittaa toimintansa näillä näkymin 15.1.2017 (mahdollisesti viikkoa aikaisemmin). Harjoitukset pidetään sunnuntaisin klo 10–11 Sarlinin koululla.
PK