Noin 40 rehupaalia tuhottu Sildalassa

Tämä on jo toinen kerta, kun joku on leikellyt paalien suojamuoveja Paraisilla tänä kesänä. Vahingoista on tehty rikosilmoitus.

Andreas Johanssonia kohtasi eilen surullinen näkymä hänen vuokraamaansa pellolla Paraisten Sildalassa. Hän kääntyi pellolle sattumalta muissa asioissa, ja näki, että noin neljäkymmentä rehupaalia oli viilletty rikki. Joissakin paaleissa oli suoria viiltoja, toisissa pistoreikiä ja osassa ristin muotoisia viiltoja. On selvää, että tuhotyö tehtiin veitsellä. Johansson on ymmärrettävistä syistä uskomattoman turhautunut, varsinkin kun otetaan huomioon, että tämän vuoden sato on ollut huono ensin peltojen jääpalon ja nyt kuivuuden vuoksi.

– Luultavasti kyseessä on jonkinlainen poikien “jekku”, mutta neljäkymmentä paalia on jo vakava asia, sanoo omaisuuden tuhoamisesta poliisille rikosilmoituksen tehnyt Johansson.

Nyt hän toivoo saavansa vinkkejä, jos joku alueella on nähnyt tai kuullut jotain. Sildalan pelto, jossa tuhoutuneet paalit sijaitsevat, on nimeltään Lillfallet. Johanssonin mukaan vahinko on ilmeisesti tapahtunut korkeintaan neljä vuorokautta sitten, koska paalien sisältö ei ole vielä alkanut käydä.

Tämä on jo toinen kerta tänä kesänä, kun joka Paraisilla tuhoaa paalien muoveja. Viimeksi se tapahtui Tervsundissa juhannuksen aikoihin.

Tuuli Meriläinen
Tuuli.merilainen@aumedia.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*