Nuoren naisen päälle käytiin Skråbbontiellä sunnuntaina – isokokoinen mies raahasi metsään.

Sunnuntaina noin klo 17 aikaan poliisi sai hälytyksen, että nuoren naisen päälle oli käyty ja raahattu metsään Skråbbontiellä Paraisilla.

Rikoskomisario Maria Sainio Paraisten poliisista sanoo, että isokokoinen mies kävi naisen päälle takaapäin ja raahasi metsään.

Poliisilla on hyvät tuntomerkit

– Loppujen lopuksi häneltä varastettiin korvakuulokkeet, mutta miehen tarkoitusperästä emme tiedä. Olemme saaneet todella hyvät tuntomerkit tekijästä, hän sanoo.

Nainen oli ulkona lenkillä. Hänen takanaan juoksi mies, joka hyökkäsi hänen päälleen takaapäin ja vei hänet metsään.

Nainen onnistui puolustautumaan siten, että mies lopetti tekonsa, juoksi pois ja otti ainoastaan hänen puhelimensa ja kuulokkeet. Hän heitti puhelimen takaisin naiselle ja otti ainoastaan kuulokkeet.

Mies poistui metsään

Mies poistui metsään. Kuulokkeet löytyivät myöhemmin metsästä. Mies oli noin 20-30 vuotias, noin 190 senttiä pitkä, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen. Hän oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan paitaan, vihreisiin shortseihin ja vihreänkeltaisin lenkkareihin.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja epäillystä Paraisten poliisin päivystysnumeroon 0295 446 710.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*