Paraisilla tapahtunutta viikon varrella

Tässä eräänä aamuna hämmästyin oikein perusteellisesti, kun olin näkevinäni asfalttimiehiä Rantatiellä. Todella, niitähän ne olivat, mutta valitettavasti vain paikkaustöissä tälläkin kertaa eli kuluneimpiin paikkoihin tehtiin korjauksia. Eli ei mitään uutta auringon alla. Eletäänpä toivossa, että rahat riittävät vielä syksyllä uudelleen paikkaukseen.

Sitten on niiden kiitosten aika eli suuret kiitokset Paraisten Rotareille kummelien maalauksesta ja tietenkin, maalien lahjoittajalle eli Geveko Oy:lle. Asiassa on vain yksi huono juttu, kun monikaan ohiajaja ei tiedä niiden merkitystä. Toki onhan asia niin, että kummelit olivat osa merenkulkua, kun majakoita ei vielä ollut. Hienoa, että merenkulun perinne on säilynyt Paraisilla.

Ja sitten toinen kiitoksen aihe, nimittäin keskustaan on ilmestynyt värikkäitä mattoja keskusta-alueelle, jotka mukavasti antavat iloisempaa ilmettä hivenen harmaalle keskusta-alueelle. Erityisesti Kirkkosalmen yli menevän sillan kukkaistutukset ja kohdalla oleva katumaalaus sopivat mielestäni hyvin yhteen. Tekijöitä en tiedä, mutta kiitokset heille työstä.

Turistiinfo on siirtynyt seikkailugolfin-radan yhteyteen. Elikkä voidaan varmasti sanoa, että moni idea parantaa kaupungin kesäilmettä huomattavasti parempaan suuntaan. Ex kahvila Axokin saa uutta maalia ulkoseiniinsä ja vähän muutakin ehostusta, samoin kioskirakennus on korjattu. Eli hyvältä näyttää.

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*