Paraisten Lucia on Elvira Andersson

Vasta valittu Lucia Elvira Andersson on kotoisin Houtskarista ja käy Pargas svenska gymnasiumia. Kuva: Malin Johansson.

Elvira Andersson on tänä vuonna Paraisten ja Folkhälsanin Lucia. Ääniä tuli yhteensä 459, ja Lucia-keräyksessä kerättiin vajaa 1000 euroa vähävaraisille lapsiperheille jouluaikaan. Maanantai-iltana PK sai tavata vasta valitun Lucian ja hänen Lucia-neitonsa.

– Olen iloinen, mutta kaikki ehdokkaat olisivat ansainneet sen, Elvira sanoo.

Elvira on kotoisin Houtskarista ja opiskelee Pargas svenska gymnasiumissa. Arkisin hän asuu Paraisten keskustassa, mutta viikonloppuisin hän käy kotona Houtskarissa. Elvira odottaa erityisesti, että hän saa vierailla lasten ja vanhusten luona sekä Lucian kruunajaisia ​​Paraisten kirkossa.

– Kirkossa on niin tunnelmallista ja mukavaa.

Lucia-kulkueeseen osallistuvat Elviran lisäksi Juliana De Stele, Amelie Storgård, Andréa Wanström ja Tinja Kataisto. Kitaristina toimii Jonna Andersson.

Tämän vuoden Lucia-kulkueen on mahdollista nähdä ensimmäistä kertaa jo Vanhan Malmin joulumarkkinoilla lauantaina 9. joulukuuta. Jos haluat varata Lucia-kulkueen, voit ottaa yhteyttä Lucia-äitiin Mona Nylund-Gustafsoniin.

PK onnittelee juuri valittua Luciaa ja hänen neitojaan!

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*