ParSport nousee kakkoseen

John Keihäs iski kaksi ylivoimamaalia avauserässä KJK:ta vastaan. Arkistokuva: Mikael Heinrichs.
John Keihäs iski kaksi ylivoimamaalia avauserässä KJK:ta vastaan. Arkistokuva: Mikael Heinrichs.
Illan vierasottelu KJK:ta vastaan Kankaanpäällä ei ollut läheskään niin tasainen ottelu kuin olisi voinut olettaa. ParSport ratkaisi käytännössä ottelun jo avauserässä kun joukkue meni 3-0 johtoon. John Keihäs iski kaksi ylivoimamaalia ja Mikko Koskinen teki vieraiden kolmannen osuman.
Kotijoukkue rikkoi Pauli Kitulan nollan vasta ottelun viimeisellä minuutilla. Sitä ennen ParSport oli jo tehnyt kuusi maalia. Kitula torjui ottelussa 45 laukausta ja kuului vieraiden ehdottomiin sankareihin.
Voiton myöstä ParSport varmisti sarjanousun II-divisioonaan ensi kaudeksi. Se että nousu tuli näinkin ylivoimaisesti on jokseenkin yllättävää, sillä ParSport lähti karsintoihin kolmosen ylemmän jatkosarjan kakkospaikalta pisteen KJK:ta jäljessä. Näiden joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 9-0 KJK:lle, mutta sen ottelun jälkeen asetelmat ovat ikään kuin heittäneet kuperkeikkaa.
Tällä hetkellä on vielä avoinna kuka tekee ParSportille seuraa II-divisioonaan, mutta KK-V on etulyöntiasemassa vaikka he ovatkin tällä hetkellä tasapisteissä KJK:n kanssa. KK-V:llä on keskinäisistä otteluista parempi maaliero, mikä ratkaisee tasapisteissä.
ParSport pelaa viimeisen ottelunsa tältä kaudelta sunnuntaina kotona Paraisilla kello 13.15 alkaen. Vastaan asettuu KK-V.

  • KJK – ParSport 1-6 (0-3, 0-2, 1-1)
  • ParSport: John Keihäs 2+0, Karri-Jussi Suominen 1+1, Mats Walli 1+1, Janne Yrjölä 0+2, Oskar Kerke 0+2, Mikko Koskinen 1+0, Sebastian Lindqvist 1+0, Jonas Pernell 0+1, Jens Eriksson 0+1.
  • Sarjataulukko