ParSport varmisti sarjapaikan

Sarjapaikka varmistui. ParSport varmisti sarjapaikan 3-1 -voitolla Loimaalla. Arkistokuva: Mikael Heinrichs
Oman 3–1 -vierasvoiton sekä Hakan tappion ansiosta ParSport varmisti jo tänä iltana kahdeksannen paikan ja paikan sarjassa myös ensi kaudeksi. Runkosarjaa on jäljellä kahden ottelun verran ja niissä otteluissa ratkeaa seitsemännen sijan kohtalo.
– Pääsimme jo 2–0 -johtoon avauserässä ja teimme 3–0 toisen erän alkuun. Erän lopussa saimme jäähyn mallia 5+20 ja heti kolmannen alkuun vielä kakkosen. Selvitimme kahden miehen alivoiman, mutta juuri kun saimme viisi pelaajaa jäälle Rockets teki maalin. Se tosin jäi heidän ainoaksi, kertoo valmentaja Christoffer Dahla.
Hän kehuu erityisesti maalivahti Pauli Kitulaa, joka osui kiekon eteen 38 kertaa sekä hieman yllättävää ketjukoostumusta Niklas NordinAatu KuusistoAndreas Blåberg.
– Andreaksen ei alunperin pitänyt edes lähteä mukaan, mutta kun Oskar Kerke ei päässytkään lähtemään soitin hänelle varttia ennen bussin lähtöä. Yleensä hän pelaa pakkina, mutta nyt hän pääsi ketjuun ja pelasi todella hyvin, Dahla suitsuttaa.
ParSport pelaa viimeisen kotiottelunsa lauantaina sarjajumbo RNK Hocia vastaan ja matkaa päätöskierroksella vielä kerran Harjavaltaan, jossa vastaan asettuu KuKi. Sama joukkue saattaa hyvinkin tulla vastaan myös pudotuspelien avauskierroksella. ParSportin luistelukoulun oppilaat esiintyvät lauantaina ensimmäisellä erätauolla.
– Varmistimme ainakin yhden lisäpelin kotihallissa runkosarjan jälkeen, toivottavasti pelejä tulee useampiakin, Dahla sanoo.

II-divisoona, länsirannikko

Rockets–ParSport 1–3 (0–2, 0–1, 1–0)
ParSport: John Keihäs 1+1, Karri-Jussi Suominen 1+0, Mika Tasala 1+0, Eerikki Nurminen 0+1, Mikko Koskinen 0+1, Robin Kurtén 0+1, Sebastian Lindqvist 0+1.

Mikael Heinrichs
050-306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi