PIF-Center pyrkii laajentamaan

idrottshall utifrån
Fysiogym sijaitsee PIF-Centerissä. Kuva: Mikael Heinrichs

Kiinteistöyhtiö AB PIF-Centerillä on parhaillaan Hilma-palvelussa tarjouspyyntö julkiselle hankinnalle, jossa pyydetään tarjouksia kuntosalin lisärakentamisesta.

Kiinteistöyhtiön toimitusjohtaja Lasse Nummelin vahvistaa, että suunnitelmissa on toisen kerroksen rakentaminen tilaan, jota tällä hetkellä vuokraa Fysiogym.

Noin 70 neliömetrin toinen kerros

– Meillä oli suunnitelmia tähän jo viime keväänä, mutta päätimme keskeyttää sen koronatilanteen vuoksi. Kuntosalilla on tällä hetkellä käytettävissä tilaa 150 neliömetriä, mutta he toivovat voivansa laajentaa. Suunnitelmissa on rakentaa puolikas noin 70 neliömetrin toinen kerros, sanoo Nummelin.

Ajatuksena on, että rakennustyö suoritettaisiin kesän aikana siten, että ”parveke” olisi valmiina viimeistään heinäkuun lopussa.

– Työ tehdään kesä-heinäkuun aikana, jolloin hallissa on matalasesonki. Kuntosali saa ottaa käyttöön osan pelikentästä rakennustöiden aikana, jotta sitä voidaan pitää auki, sanoo Nummelin.

Tarjousten määräaika päättyy 9. huhtikuuta.

Mikael Heinrichs
mikael.heinrichs@aumedia.fi
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*