Piffenillä vielä yksi mahdollisuus avata pistetili syyskaudella

Markus Mattila. Arkistokuva: Mikael Heinrichs
Muutama heikompi jakso aivan ottelun alussa johti lopulta Atlas Vantaan melko helppoon voittoon lauantain liigapelissä Piffeniä vastaan. PUNTissa eroa tuli lopulta kuuden maalin verran, kun kotijoukkueella kesti lähes kymmenen minuuttia saada pallo ensimmäisen kerran Tuomas Laitisen selän taakse.
Piffenin paras jakso osui toisen puoliajan keskivaiheille. Läpi ottelun hyvin pelannut Markus Mattila (24 torjuntaa) nappasi useita heittoja putkeen ja vastaiskut olivat tehokkaita.
– Meillä oli taas pari todella mustaa viiden minuutin jaksoa, jotka häviämme 7–8 maalilla. Se on kokemuksen puutetta, mutta parannamme koko ajan, PIF-valmentaja Joni Lindberg totesi ottelun jälkeen.
Unkarilainen Norbert Nemeth ei jatka joukkueessa eikä virolaisen Margus Varikin, 47, osallistuminenkaan ole jatkossa todennäköistä.
Vahvistukset ovat mahdollisia jatkossa, mutta ainakaan vielä seuralla ei ole sen suhteen tiedotettavaa.
Piffenillä on vielä yksi mahdollisuus avauspisteisiin ennen vuodenvaihdetta, sillä GrIFK vierailee Paraisilla huomenna klo 18.30 alkaen. Heti tuon ottelun jälkeen Piffenin naiset pelaavat niin ikään syyskauden viimeisen ottelunsa Dicken Oldiesia vastaan. Se ottelu alkaa klo 20.30.