Piffenille jo kolmas tappio

Joni Lindberg. Arkistokuva: Mikael Heinrichs
Piffenin paluu korkeimmalle sarjatasolle lähes 20 vuoden tauon jälkeen ei ole sujunut kaikkein suotuisimmissa merkeissä. Kauden kolmas ottelu päättyi niin ikään tappioon, tällä kertaa Kauniaisissa GrIFK:n vieraana lukemin 37–16 (16–8).
Piffen oli liikkeellä suhteellisen kapealla ryhmällä ja valmentaja Joni Lindberg sai luvan pukea päälleen punaisen paidan numerolla 9. Neljä heittoa hänelle kirjattiin, mutta maaleja ei ensimmäistäkään.
Rasmus Silénin vielä toiveita herättäneen 4–3 -maalin jälkeen Piffenin heitot suuntautuivat harakoille ja miehiä joutui penkillekin istumaan kakkosta. Kymmenen minuuttia myöhemmin taululla komeilivat lukemat 10–3 ja tilanne ei ollut läheskään niin hyvä kuin vain hetkeä aikaisemmin. Piffeniltä lensi suihkun puolelle kaksikin pelaajaa, kun sekä Fredrik Lunden että Henric Berndtson joutuivat jättämään kentän etuajassa.
– Ottelu oli meille raskas kun meiltä puuttui runsaasti pelaajia, mutta emme voi piiloutua sen taakse. Tämä oli meiltä toinen alisuorittaminen putkeen lupaavan avausottelun jälkeen. Meidän pitää palata perusasioihin ja nollata tilanne, Lindberg totesi.
Kollega Mikko Koskue Granin puolella oli tyytyväinen voittoon ja oman joukkueen vähiin virheisiin.
Ottelun parhaana palkittiin Granin kapteeni Fredrik Forss, joka iski viisi maalia. Ex-ÅIFK Topias Laine oli kotijoukkueen paras maalintekijä kuudella osumallaan. Samaan saldoon pääsi Piffenin Fredrik Lunden.
Punapaitojen muista maaleista vastasivat Rasmus Silén (5), Samuel Alexandersson (2), Samuel Leandersson (2) sekä Daniel Söderlund (1).
Piffen pelaa seuraavan ottelunsa puolentoista viikon kuluttua, kotona Dickeniä vastaan 2. lokakuuta kello 18.00. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Fanseat.com -palvelussa sekä myöhemmin myös kokonaisuudessaan tallenteena. Ottelukooste julkaistaan PK:n netissä viimeistään seuraavana aamuna.