Piffenin Atte Holmberg ÅIFK-ottelun ennakossa

Tämän vuoden Turun Kolmonen näyttää olevan kolmen kastin juttu. Sarjassa on jo nyt selkeä kärkiviisikko joka taistelee sarjanoususta kahden pisteen sisällä, ja seuraavaan putoamisviivaa vastaan taistelevaan ryhmään on jo 11 pisteen ero. Seuraava kuusikko on neljän pisteen sisällä, ja jumbo VG-62 on jo käytännössä jäänyt junasta viidellä sarjapisteellään (joista kolme tuli joukkueen ainoassa voitto-ottelussa tällä kaudella Paraisilla).
Piffen olisi siis tarvinnut kolme pistettä perjantain ottelusta TuWe:a vastaan parantaakseen omia asemiaan. Reilun puolen tunnin ajan näytti hyvältä, sillä Atte Holmbergin kauden toinen maali vei punapaidat johtoon toisen puoliajan alussa. Maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun huonosti siivottu pallo meni suoraan Matias Tullalle, jonka veto suuntautuikin syötöksi täysin vapaalle Holmbergille rangaistusalueella.

Seuraava vastustaja on huomenna Pajbackalle tuleva ÅIFK, joka aloitti kauden kahdella tappiolla – mutta ei ole sen jälkeen hävinnyt otteluakaan.
– Åbo on parantanut peliään siitä kun pelasimme 0–0 Turussa, mutta uskon että pystymme pistämään heille kampoihin. Mutta meidän on pakko hyödyntää paikkamme paremmin, valmentaja Joonas Laurikainen totesi.
Holmberg on samoilla linjoilla.
– Vastaan tulee hyvin syöttävä joukkue jossa on monta taitavaa yksilöä. Oman puolustuspelin on toimittava ja meidän pitää olla aggressiivisia puolustuksessa, Holmberg sanoo.

Piffenin keskikentällä Antti Muuriaisniemi on pelikiellossa ÅIFK:ta vastaan saatuaan viime ottelussa kauden neljännen varoituksensa.
Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi