PK julkaisee uuden ja paremman näköislehden!

En hand som håller i en mobiltelefon.

Paraisten Kuulutukset  ottaa ensi viikolla käyttöön uuden näköislehden.

– Tätä muutosta olemme kaikki odottaneet todella paljon, sanoo sähköisten lehtien uudistamisesta vastannut verkkopäällikkö Monica Forssell.

PK:n uutta digitaalista versiota on helpompi lukea ja käsitellä matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella (kuin aiempaa versiota).

Uudessa näköislehdessä voi lukea yhden artikkelin kerrallaan sekä muuttaa tekstin kokoa ja fonttia omien mieltymysten mukaan.

Uuden näköislehden myötä myös sanomalehtiarkistoa on aiempaa helpompi käyttää.

– Monet lukijat ovat toivoneet helpommin luettavaa e-lehteä, ja olen iloinen, että voimme nyt vihdoin tarjota parempaa digitaalista lukemista niille, jotka eivät halua kahistella paperista lehteä tai selata uutisia verkkosivuillamme, Forssell sanoo ja lisää:

– Kaikki ovat tietenkin tervetulleita nauttimaan uutisannistamme itse valitsemallaan tavalla heti, kun uutinen julkaistaan ​​nettisivuilla, sähköisessä lehdessä tai paperilehdessä.

ÅU Median e-lehdet toimitettiin aiemmin Lehtiluukun kautta, mutta nyt ne jaetaan ruotsalaisen Textalkin kautta. Lehtiluukun kautta voi vielä jonkin aikaa lukea ÅU Median näköislehtiä, mutta suunnitelmissa on luopua Lehtiluukusta kevään 2024 aikana.

Tee näin:

  • Klikkaa tämän viikon sanomalehteä (PK:n nettisivun oikealla laidalla)
  • Jos sinulla ei jo ole ÅU Median digitiliä, sinun pitää luoda digitaalinen tili
  • Kirjaudu sitten näköislehteen käyttäjätunnuksellasi ja tilin luomisen yhteydessä valitsemallasi salasanalla
  • Kun olet kirjautunut sisään kerran, sinun ei tarvitse kirjautua sisään uudestaan.

 

Jos et ole varma mitä tehdä, ÅU Median asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään! Yhteydenotot arkisin klo 9–16 puhelimitse 02 274 9900 tai sähköpostitse osoitteeseen pren@aumedia.fi.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*