PK täydentää tarjontaa somessa

Mikael Heinrichs.
Mikael Heinrichs.
Paraisten Kuulutukset on aktiivinen myös sosiaalisten medioiden puolella. Löydät meidät nimellä @pku1912 sekä Twitteristä että Instagramista. Facebookissa löydät meidät osoitteesta facebook.com/pku1912. Näiden ohella meillä on ikioma Youtube-kanava, josta löytyvät kaikki julkaisemamme videosisällöt jotka luonnollisesti linkitetään myös kotisivujemme (www.pku.fi) kautta.
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös seuraamaan esimerkiksi valtuuston kokouksia ja urheilua jo tapahtumien aikana. Tämä seuranta tapahtuu luonnollisesti sosiaalisten medioiden kautta, sillä se on nopein tapa saavuttaa mahdollisimman monet lukijoistamme.
Verkkotilastot pku.fi:n osalta ovat kehittyneet positiiviseen suuntaan sekä kävijämäärissä että sivujen latauksissa mitattuna. Olemme itse asiassa syyskuussa saavuttaneet kaikkien aikojen parhaat tulokset molemissa kategorioissa. Toivottavasti positiivinen trendi saa jatkoa.
Edellisen valtuuston kokouksen yhteydessä 29. syyskuuta julkaisimme yhteensä 51 reaaliaikaista twiittiä reilun kahden ja puolen tunnin mittaisen kokouksen aikana. Nämä twiitit jakautuivat kielellisesti suurin piirtein tasan suomen- ja ruotsinkielisten välillä.
Pääsimme esimerkiksi heti jyvälle matkailusektorin budjettiylityksistä, julkaisimme aiheesta nettijutun vielä samana iltana ja teksti oli painetussa ÅU:ssa seuraavana päivänä. Torstain ÅU:ssa oli jatkojuttu ja PK:ssa puolestaan päivitetty juttu jossa molemmat osapuolet pääsivät kertomaan oman kantansa.
Ideaalitilanteessa se toimii suurin piirtein tällä tavalla. Seuraava valtuuston kokous on edessä 10. marraskuuta, jolloin päätetään muun muassa tulevan vuoden tuloveroprosentista. 8. joulukuuta käsitellään puolestaan vuoden 2016 talousarviota.
Urheilun saralla olemme seuranneet sekä Piffenin miesten että naisten jalkapalloa ja käsipallossa miesten edustusjoukkueen edesottamuksia Twitterissä. Lisää kokeiluja ja lajeja tulee varmasti eteen talven aikana.
Nämä tarjoamamme palvelut täydentävät torstaisin julkaistavaa paperilehteä. Tällä tavoin voimme julkaista viikon mittaan uutisjuttuja, sekä pienempiä että isompia, silloin kun jotain tapahtuu.
Löydät helposti suorat linkit sosiaalisiin medioihimme kotisivumme www.pku.fi oikeasta ylälaidasta. Klikkaamalla ikoneja pääset kyseisen palvelun profiilisivullemme.
Mikael Heinrichs

2 Kommentia

    • Kiitokset tarkkaavaisuudesta, tämähän toki oli testi. 😉
      Korjattu on!

Kommentointi on suljettu.