Ranta-aho luottaa omiinsa

Ville Ranta-aho on alkukaudesta kuulunut Piffenin kantaviin voimiin keskikentällä. Arkistokuva: Mikael Heinrichs.
Ville Ranta-aho on alkukaudesta kuulunut Piffenin kantaviin voimiin keskikentällä. Arkistokuva: Mikael Heinrichs.
Perjantain VG-ottelua ennakoimassa PK:n ja Piffen TV:n videohaastattelussa on tällä kertaa keskikenttäpelaaja Ville Ranta-aho. VG-62 Naantalista on aloittanut kauden ehkä hieman alle odotusten ja Piffen puolestaan joutui viime perjantaina ensimmäistä kertaa poistumaan kentältä hävinneenä Turun Kolmosessa tällä kaudella. Tappiosta huolimatta Ranta-aho luottaa omiinsa.
– Tavallisesti hyökkääjämme pistävät kyllä pallon maaliin vastaavissa tilanteissa kuin mitä Peimari-pelissäkin oli. Pallo ei kerta kaikkiaan pomppinut meille.
VG:stä Ranta-aho tietää ainakin sen, että joukkue on suurimmaksi osaksi sama kuin viime kaudella, jolloin he napsivat pisteitä tehokkaasti myös hieman huonommalla pelillä.
Yhteispeli Antti Muuriaisniemen kanssa keskientän pohjalla on sujunut hyvin alkukaudella kuten myös Ranta-ahon yhdistetty pelaaja-fysiikkavalmentaja -roolitus.
– Keskustelemme valmennustiimin sisällä paljon ja kaikki ovat osallisia päätöksissä. Minä en tosin pelitaktisiin kuvioihin hirveästi sekaannu, vaan keskityn fysiikkapuoleen. Mutta ylipäätään “Jonttu” Laurikainen on valmentaja joka keskustelee paljon muutenkin pelaajien kanssa, joten hyvin on toiminut.
 
Videon lopussa Ranta-aho saa nähdäkseen vajaat 12 vuotta vanhan otoksen lähes samalta paikalta, jossa tämäkin haastattelu tehtiin.
Perjantain ottelu VG:tä vastaan Pajbackalla alkaa kello 18.30. VG:ltä puuttuu varmuudella toppari Miika Tommila joka ajettiin suoralla punaisella kentältä TuWe-ottelussa ja on kahden ottelun pelikiellossa. Piffenin osalta kokoonpanosta puuttuu ainakin Peimari-ottelussa loukkaantunut Viktor Lindqvist.
Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi
Katso videohaastattelu kokonaisuudessaan tästä: