Rocky on pehmoeläinten presidentti

Ehdokkaat. Kilpikonna Rocky (vas.) keräsi eniten ääniä pehmoeläinvaaleissa.

– Meillä on voittaja ja hyvä äänestysprosentti ensimmäisissä pehmoeläinten presidentinvaaleissamme, kertoo erikoiskirjastovirkailija Mikaela Johansson Korppoon kirjastosta.

 Rocky sai yhteensä 124 ääntä

Iniöläinen kilpikonna Rocky keräsi eniten ääniä ja sai yhteensä 124 ääntä eli 27,6 prosenttia kokonaismäärästä. Iniössä annettiin kaksi ääntä, Houtskarissa 31, Korppoossa 47, Nauvossa 104 ja Paraisilla 265. Pehmoeläinten presidentinvaaleissa äänestäneitä on yhteensä siis 449. Pehmoeläinvaaleissa oli viisi ehdokasta omalla persoonallisuudellaan, kiinnostuksen kohteillaan ja mielipiteillään – kilpikonna, nalle, pingviini, orava ja dromedaari.

Rockyn mielestä kaikilla pitäisi olla koko kesä vapaata

Kilpikonna Rocky on kotoisin Iniöstä ja pitää askartelusta ja rannalla olemisesta. Jos järjestät aarteenetsinnän, Rocky saapuu ensimmäisenä paikalle! Lisäksi Rockyn mielestä kaikilla pitäisi olla koko kesä vapaata ja kaikissa kirjastoissa pitäisi järjestää hauska askarteluilta.

– Teemme parhaamme tämän kaiken järjestämiseksi, Johansson sanoo.
Suunnitelmana on, että Rocky-kilpikonna lähtee kiertueelle kaupungin muihin kirjastoihin.

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*