Saariston edelleen kehittäminen


Kuntavaalit. Ainutlaatuisen saariston vetovoimaan vaikuttavat toimivat lähipalvelut ja liikenneyhteydet, koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset tavat elinkeinon harjoittamiseen.

Esimerkiksi kalastukseen ja luontomatkailuun liittyen. Näitä vahvuuksia Paraisten Keskusta haluaa kehittää kotikunnassamme.

Asummehan kaupungissa, jota ympäröi meri ja missä on hyvin moni-ilmeinen luonto. Etätyön lisääntyminen on tuonut mukanaan monipaikkaisuuden kehittämisen.

Mökkikuntaamme tämä tuo sekä mahdollisuuksia että haasteita.

Rohkeampi tonttipolitiikka, hallinnon sujuvuus, omistus- ja vuokra-asuntojen monipuolinen tarjonta vaikuttavat kunnan vetovoimaan ja vahvistavat positiivista muuttoliikettä.

Kielellistä yhteistyötä kaupungissamme tulee jatkossakin vahvistaa koulutus-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia tukemalla. Ikäihmisten tarpeet kuuluvat myös tärkeisiin, huomioon otettaviin kunnallisiin palveluihin.

Suomen Keskusta/Parainen
Vaalitoimikunta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*