Taidenäyttely Luolassa

Nuoret taiteilijat. Linn Rantanen (vas.), Vera Danielsson, Amanda Ginman ja Emma Sandström. Kuva: Malin Johansson.

Noin 20 nuoren taidenäyttely sijoittuu Paraisten väestösuoja Luolaan 11.-23.9.

“The Art of Young Heart”-näyttely on Turunmaan Kuvataidekoulu KonsTilan Warhol ja Banksy ryhmien oma näyttely. Taideteokset liittyvät näyttelyn sloganiin ”Show us your world” – Mitä nuoret haluavat kertoa nykypäivän maailmasta?

Näyttely on osa suurempaa projektia

Ympäristö tuottaa vuoropuhelua ja jännitettä teosten ja paikan välille. Luolan sisäänkäynti on Kauppiaskatu 24 kohdalta, Ålandsbankenin takana. Esillä on nuorten valitsemia tunnelmia maailmasta sekä aiheita, joita he poimivat yhteiskunnasta – voimaa, herkkyyttä, valoa ja varjoja. Näyttelyssä on esillä niin akryyli,- vesiväri-, spraymaalauksia, veistoksia kuin myös installaatioita. Näyttely on osa suurempaa projektia, jossa nuoret opettelevat järjestämään taidenäyttelyn.

Nuoret osallistuvat vuorotellen myös näyttelyn valvomiseen ja näyttelyssä voikin saada opaskierroksen taiteilijalta itseltään. Näyttelyssä soiva taustamusiikki koostuu Musiikkiopisto Arkipelagin oppilaiden teoksista.

Nuori taiteilija. Eliel Skantsi (14) osallistuu taidenäyttelyyn toista kertaa. Hänen taideteoksensa näkyy taustalla. Kuva: Malin Johansson.

Ryhmät voivat varata näyttelyopastuksia. Opastuksia voi varata arkisin (paitsi torstaisin) klo 8-13 välille. Varaa opastusaika soittamalla kuvataideopettaja Stella Tiisalalle: 050-551 6500.

PK

Näytteilleasettajat

Taimi Turunen
Lauri Kallio
Nooa Lehtimäki
Rosa Linnamäki
Svea Reuter
Ida Vähäkangas
Linn Rantanen
Madicken Andersson
Vera Danielsson
Eeli Flinkman
Eliel Skantsi
Amanda Ginman
Emma Sandström
Alma Toivonen
Eva Lundström
Klara Sarelin
Saga Dammert
Ellen Lertola
Sabrina Alsibahi
Arla Eriksson
Emma Ivaska
Juni Saanila
Noah Laaksonen
Lucas Lundström

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*