Tasapeli tuntui lähes voitolta

Joanna Yli-Suvanto iski viisi maalia GrIFK Young Ladiesin verkkoon tänä iltana. Arkistokuva.
Piffenin naisten joukkue nappasi yhden pisteen vähämaalisesta vierasottelusta Kauniaisissa. GrIFK Young Ladies joutui lopulta tyytymään tasapeliin lukemin 16–16 (7–8).
Vaikka Piffen johti ottelua tauolle mentäessä, tilanne näytti todella heikolta toisen puoliajan keskivaiheilla. Grani johti ottelua jo 14–10 ja oli jälleen kerran pitämässä pisteet visusti kotona. Mutta Piffen ei antanut periksi, vaan taisteli kavennukset ja tasoituksen kasaan. Tärkeä 15–15 -osuma oli Joanna Yli-Suvannon käsialaa ja loppulukemat taululle iski ottelun viimeisellä minuutilla Malin Sjöblom.
GrIFK Young Ladies oli ennen tätä ottelua tasapisteissä Piffenin kanssa ja joukkueet jatkavat sarjakakkosena ja -kolmosena BK-46 Goldiesien takana.
– Hyökkäyspeli oli raskasta, mutta puolustus maalivahti Linnéa Backin johdolla pelasi hienosti. Nuori Joanna Yli-Suvanto teki paljon tärkeitä maaleja tänään, Jessica Ranta-aho totesi ottelun jälkeen.