Tennby ja vähän muutakin

Tietooni on tullut Tennbyn kaupunginosasta erinäisiä asioita, jotka harmittavat asukkaita. Ensinnäkin tämä Runebergin kuusi, jonka lähelle pääsyyn on leikattu turhan kapea polku ja polun päähän on pistetty penkki, jossa voi istua niin halutessaan, ja edelleen puun ympärillä on kapea alue. Onhan nähtävyys pieni, josta seuraa huonohko hoito.

Samoin Tennbyn 32–34 kohdalla on alueita, joissa kasvaa pitkä heinä ja jota kaupunki ei halua leikata, kun rahaa ei ole. Tällaiset alueet ovat paikkoja, joissa punkit elävät ja myöskin käärmeet. Eli paikan voidaan sanoa olevan asukkaille epäterveellinen (borrelioosi).

Näistä alueista on suullisesti sovittu erinäisiä asioita, mutta kun dokumentti puuttuu, niin se on sitten valitettavasti siinä eli minkäänlaisia korvaavia toimenpiteitä ei ole odotettavissa, kun rahaa ei ole. Lasten leikkipaikkakin on parempia aikoja nähnyt kauan sitten.

Sokerina pohjalla yksi erittäin tärkeä asia, nimittäin kyseisellä asuntoalueella on 3 000 henkilön asunto, eli Suomen suurimpia asuntoalueita. Asukkaiden mutina ymmärrettävää, kun kiinteistöverolla ei mitään saa kuin turhia lupauksia.

Kerrostaloissa on myöskin paljon tyhjiä huoneistoja, eli asuntoja kyllä löytyy, mutta onko vika paikassa ja myöskin kiinteistöjen myyntifirmoilla on paljon myymättömiä asuntoja Paraisilla.

Pyörätie sai sitten asfaltin Sattmarkiin asti, no siinäpä pyöräturistien on mukava ajella seuraavalle taukopaikalle asti.

Milloinkahan aloitetaan Rantakadun ja muiden keskustan katujen asfaltointi vai siirtyykö homma ensi kesään?

Tapio Karikko

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*